Anmeldelser

Troels S.

Perurejse med Nazca, Inkastien og Amazonas, inkl. fly - Sep 8, 2019

Hej Ronald

Men bortset fra den manglede togtur, så har vi haft en god rejse, så vi vil gerne have denne mellem regning ud af venden, så det er den gode ferie der står tilbage !

Hilsen Troels Stummann

Jolanta Stæhr og familien / Denmark

Perurejse med Inkastien, inkl. fly - Sep 6, 2019

Hej Sandra, så er vi tilbage fra vores ferie og jeg vil bare takke dig for at tilrettelægge den mest fantastiske tur, vi nogensinde har været på. Det hele var koordineret perfekt og vi har aldrig følt, at vi ikke vidste, hvad vi skulle gøre. Rigtig gode guides, hoteller, fantastisk Salkantay træk osv. Vi er allesammen spækket med oplevelser og vender på tidspunkt tilbage for at tage på tur i regnskoven i Sydamerika. Hav det rigtig godt og tak for en fantastisk tur til en dejlig land. Mange hilsner Jolanta Stæhr med familien

Kirsten Meier

Machu Picchu til Galapagos, inkl. fly - Jul 8, 2019

Hej Ronald

Wauuu en god tur du havde arrangeret for os.  Vi var virkelig tilfredse og jeg vil til enhver tid anbefale andre der skal til Peru eller Ecuador at rejse med Machete Tour.
- Om nødvendigt kan du blot henvise til mig og min familie:)

På så lang en tur er der dog et par få ting jeg lige vil bemærke:
Ifølge programmet skulle vi have aftensmad i Puno 12. Juli. Det fik vi IKKE, vi spurgte på hotellet og de kendte intet til det. D. 13. hjalp hotellet med at rykke for afhentning til Titicacasøen. Vi fandt aldrig ud af om vi var blevet glemt eller de blot var meget forsinket.
Det hotel vi boede på ved Colca Canyon 11-12. Juli var perfekt med varme kilder og mulighed for massage, samt rigtige gode omgivelser og god restaurant.
Turen d 16. juli til den Hellige Dal var lang ( vi arrangerede selv taxa hjem inden frokost). Vi hørte at nogle andre skulle direkte videre til Machu Picchu fra den tur om eftermiddagen. Den mulighed lød som en god ide.
Hotellet i byen ved Machu Picchu som vi boede på var forfærdeligt. Det andet danske par som vi mødte derude ( fra Sønderjylland, Schmidt), boede på et super lækkert hotel. Det synes jeg du skal satse på fremover.
Fantastisk god tur på Galapagos. Her blev vi ikke hentet ved lufthavnen hverken da vi ankom eller da vi skulle afrejse. Vi boede heldigvis tæt på lufthavnen, så det fik vi selv arrangeret.   Det blev ret dyrt at få vores kufferter med flyet mellem øerne. Når man rejser i ca 4 uger har man typisk ca 20 kg med. Vi skulle betale dyr overvægt for alt over vist nok 12 kg pr mand. En anden gang synes jeg du tydeligt skal gøre opmærksom på hvor meget man må have med og hvad overvægt koster pr kg.
På Galapagos var der arrangeret rigtig god mad på gode hoteller.
Dejligt at slutte af med et super lækkert hotel i Guayaquil, så vi kunne lade op inden den lange rejse hjem.
- De andre danskere sagde at Rainbow Mountains havde været en fantastisk oplevelse,
Det må vi have til gode:)
Alle guider ( på nær ham ved Den Hellige Dal) var super gode og kompetente.

Det fungerede bare SÅ godt hele vejen igennem med orientering og billetter i god tid til næste destination osv.  Hvis jeg havde vidst hjemmefra at alt fungerede SÅ perfekt havde jeg ikke behøvet at bekymre mig.  Måske du fremover skulle skrive i programmet eller i beskrivelsen hvor og af hvem al den gode og vigtige information bliver givet.

- Endnu engang TAK for en fantastisk god tur

Mange hilsner
Kirsten og familie
 

Torben og Helle / Denmark

Perurejse med Nazca, Inkastien og Amazonas, inkl. fly - Aug 1, 2018

Vi er vel hjemkommet og har haft en dejlig ferie. Det er ganske få kommentarer vi har til turen, den var godt tilrettelagt og vores viden omkring inkaerne og Peru blev godt opbygget under vores vej gennem Peru. De få punkter hvor vi lige har lidt er omkring trekket, som du ved var vi ikke klar over hvad der hørte med og hvad der ikke gjorde. Den guidede tur i Cusco var vi heller ikke klar over var i en stor gruppe. Heldigvis var guiden rigtig god , men gruppen var lige stor nok. Nok også især fordi vi ikke regnede med at det var en gruppe tur. De personer vi var sammen med under trekket var rigtig dejlige og vores gruppe fungerede perfekt. Hotellerne undervejs var også af en god kvalitet og servicen var upåklagelig. Så vi vil tænke tilbage på vores rejse som en rigtig dejlig og oplevelses rig tur. I bruger gode guider og chauffører som vidste en masse og som var lette at snakke med. Ligeledes var de også meget modtagelige for vores tanker og ideer. Mvh Torben og Helle

Steen Nielsen og familien / Danmark

Perurejse med Amazonas, inkl. fly - Jul 14, 2018

Hej Ditte
Jo tak,  og det er gået helt fantastisk,  alt har klappet og guiderne har været søde og overholdt alle aftaler,  vi har været overrasket over at der ikke bare er lidt der er gået galt,  når så meget skal koordineres !
Skulle der være lidt, vil jeg sige at guiderne forstår fint Engelsk,  men mange af dem kan vi have lidt svært ved at forstå,  det var ikke et problem,  men en lille bitte smule anstrengende,  måske de skal skoles lidt  af en der har Engelsk som modersmål ?
Vi vil varmt anbefale jeres firma,  hvis nogen skulle have interresse  :-) 
Med venlig hilsen Steen Nielsen