Grupperejse til Peru og Amazonas, inkl. fly - 18 dage

Pris fra: 33200 KR

Peru er et utroligt smukt og spændende land – denne 18 dages rejse tager os med på et eventyr, vi sent vil glemme. Vi kan se frem til at opleve historiske og arkæologiske steder i hovedstaden Lima og den Hvide By, Arequipa. Omgivet af storslåede vulkaner, finder vi den dybe Colca Canyon dal med spektakulære landsbyer, ældgamle landbrugsterrasser og et spændende dyreliv som lamaer, alpakaer og kondorer. Ved verdens højestbeliggende kommercielt sejlbare sø, den underskønne Titicaca-sø, får vi indblik i indianernes kultur og dagligdag. Vi besøger inkarigets gamle hovedstad Cusco med sofistikeret stenhuggerkunst, Den Hellige Dal med imponerende terrassesystemer, charmerende landsbyer og farverige markeder, samt det berømte Machu Picchu. Rejsen rundes af med den frodige Amazonas regnskov med farverige sommerfugle, frøer, papegøjer, aber og under frodig underskov med alskens planter og træer før vi vender tilbage til Danmark. Alt dette i trygt selskab med en gruppe og vores danske rejseleder.

Ved ankomst i Limas Jorge Chavez International Airport, bliver vi kørt til vores hotel i distriktet Miraflores. Infomøde med rejselederen og bagefter eftermiddagen og aftenen er fri til at slappe af eller gå rundt i området.

Vi benytter formiddagen til en rundtur i det centrale Lima, hvis koloniale arkitektur er et imponerende syn. I denne del af byen ligger præsidentpaladset, Perus ældste katedral og San Francisco kirken med sine berømte katakomber. Eftermiddagen bliver brugt på Museo Larco Herrera, hvor vi bliver taget med på en rejse gennem 3000 år af Perus historie ved hjælp af en samling af kunst og hverdagsgenstande fra landets imponerende og forskelligartede indianerkulturer. Museet har en af de rigeste samlinger af præcolombiansk keramik fra chimu, nazca- og pachacamackulturerne, samt mange interessante artefakter fra inkafolkets storhedstid og guldgenstandene fra både inkaerne og civilisationerne før inkatiden. Sent eftermiddag og aften er frie til egen disposition. (M, F)

Vi tager denne morgen en kort indenrigsflyvning til kolonibyen Arequipa, hvor vores ‘Peru Rundtur’ fortsætter. Når vi er kommet på plads på hotellet, tager vi på en guidet tur til byens historiske seværdigheder bl.a. det store og fascinerende Santa Catalina-kloster. Omkring Arequipa ses de tre sneklædte tinder af vulkantinder Misti (5822m), Chachani (6057m) og Pichu-Pichu (5669m), som tårner sig over byen. Vi besøger pladsen Yanahuara, for at få mulighed for at nyde udsigten af Arequipas vulkanske omgivelser, før vi tager tilbage til vores hotel.  (M)

Dagen er fri til egen disposition. (M)

Vi starter tidligt og bliver hentet med bus for at tage på vores tur til Colcakløften. Vi kører over de spektakulære sletter i højlandet kaldet ”el altiplano.” Vi ankommer om eftermiddagen til byen Chicay (3633m), som er porten til kløften. To fantastiske smukke vulkaner, den aktive Sabancaya og den gigantiske Ampato (6288m), dominerer horisonten bag byen. Efter en lang dag på farten, tager vi til nogle termiske bade i Chivay for at forkæle os selv og komme over eventuelle rejsesmerter. (M, F)

Efter en tidlig start på morgenen, tager vi til Cruz del Condor, som er et fantastisk udkigspunkt, med udsigt ud over et af de dybeste steder af kløften. Dette sted er oftest det bedste punkt til at se de andinske kondorer - verdens største flyvende fugl med et vingefang på op til 3m. Vi går en kort tur inden frokost, hvorefter vi fortsætter til Puno, som ligger ved bredden af Titicacasøen. Vi tilbringer natten på vores hotel ved bredden af søen. (M, F)

I dag begynder vi vores bådtur i Titicacasøen. Vi besøger først Uros-folkets landsbyer på sivøerne kaldet ”Los Uros,” før vi tager videre til den fredfyldte ø Amantaní. En lokal guide tager os med på en vandretur rundt på øen, og vi kan nyde den smukke solnedgang over Titicacasøen, samt se øens præcolombianske historie, der ses i ruinerne, som ligger spredt på øen. Denne nat tilbringer vi hos de lokale familier, hvilket giver os indsigt i deres kultur og livsstil. (M, F,  A)

Vi tager af sted fra Amantaní og besøger øen Taquile - en ø, som er domineret af gamle inkaterrasser, og hvor vi vil se de lokale demonstrere traditionelle væveteknikker. Mens vi er på øen, får vi frokost, som består af friskfanget ørred fra søen, samt lokal frugt og grønt. Senere står vi igen ombord på båden og tager mod Puno, hvor vi kommer tilbage til vores hotel ved søen til en sidste rolig nat ved Titicacasøens bredder. (M, F)

I dag har vi en lang rejse tværs over ”el altiplano” foran os - en ca. 9 timers smuk rejse fra Puno til Cusco, som før var hovedstad i inkaimperiet og i dag en elegant og blomstrende multikulturel by. Vi stopper undervejs ved nogle af de smukke monumenter, der ligger langs ruten. Begravelsestårnene ved Sillustani, ved La Raya-passet, som er det højeste punkt på vores rute, samt Viracocha-templet, som er et af inkaernes mest hellige steder. Aftenen er fri til at udforske byens livlige natteliv samt gode restauranter. (M, F)

Denne morgen er fri til at slappe af og udforske Cusco lidt på egen hånd. Om eftermiddagen vil en af vores lokale guider møde jer på hotellet og tage jer med på en rundtur i Cusco og dens omgivelser. Turen går forbi byens mest imponerende monumenter, katedralen Santo Domingo, Koricancha og det storslåede Soltempel fra inkatiden. Vi fortsætter til det ceremonielle center, Sacsayhuamán, som ligger smukt over Cusco med udsigt over dalen. Vi tager derefter fra Sacsayhuamán og besøger de velbevarede inka-steder Quenco, Puka Pukará og templet Tambo Machay. Efter en tur på 4,5 til 5 timer, kommer vi tilbage til vores hotel. Aftenen er til fri afbenyttelse. (M)

Vores Peru rundtur går i dag til inkafolkets Hellige Dal  ”The Sacred Valley.”

Vi forlader Cusco med bus og kører over bjergene, der deler Cusco fra dette fascinerende centrum af Quechua kultur. Den storslåede snedækkede Vilcanota bjergkæde dominerer dette landskab. Vi besøger markedet i Pisac, som er bevogtet af et imponerende Inca-fort. Ollantaytambo, en charmerende by omgivet af store vidder af inka terrasser. Overnatning i Yucay by. (M, F)

Tidlig morgen går turen til togstationen hvor vi går ombord toget. Togturen er en opvisning i, hvordan det golde landskab i altiplano langsomt blivere mere grønt og frodig på vej nedad i terrænnet mod Aguas Calientes. Den lille by ligger under de spektakulære ruiner af Machu Picchu, som ligger på UNESCOs verdensarvsliste. Ved ankomst til Aguas Calientes, bliver vi transporteret til vores hotel. Denne eftermiddag er fri til at udforske byens butikker og små markeder. Du kan også besøge de termiske bade, som byen oprindeligt er opkaldt efter. (M, A)

Vi starter tidligt med en spændende tur i minibusser opad på snoede jungleveje i Indiana Jones´ fodspor til det fantastiske citadel Machu Picchu – et sted, som skræver over en bjergtop mere end 2300m over havets overflade og er omgivet af tågeskovsdækkede tinder og fantastisk udsigt hele vejen rundt. Dette sted var uopdaget, indtil Yale-professor og opdagelsesrejsende Hiram Bingham tilfældigt fandt det på en arkæologisk ekspedition i 1911 og siden da er formålet med dette sted forblevet et mysterium. Rejselederen vil fortælle om de forskellige teorier man mener Machu Picchu er blevet brugt til af de gamle inkaer. Efter en guidet tur på stedet, har vi tid til at gå rundt på egen hånd. Vi kommer tilbage til Aguas Calientes og kører tilbage til Cusco med toget hen på eftermiddagen. Vi ankommer tidlig i aften og bliver kørt tilbage til vores hotel, hvorefter aftenen er fri til at gå rundt i Cusco. (M, F)

Vi tager til Cusco lufthavn for at tage et indenrigsfly til Puerto Maldonado. Her mødes vi med en repræsentant fra Ñape Lodge, som tager os med til deres kontor. På kontoret pakker vi om for kun at have de mest nødvendige ting med ud i regnskoven, så resten af vores bagage bliver opbevaret sikkert på kontoret. Vi fortsætter vores rejse i bus eller bil med kurs mod Infiernos lille samfund bestående af amazonas indianere – her går vi ombord på en motorbåd og sejler videre på Tambopata flodens varme og rolige vand, frem til vores lodge - frokosten serveres under bådturen. Efter denne afslappende bådrejse, ankommer vi til logden, hvor vi får en varm velkomst af lodgens administrator. Derefter vil vi få tildelt vores værelser og vores guide vil fortælle os om aktiviteterne som vil starte vores jungletur.

Bueskydning workshop Som vores første aktivitet, vil et medlem fra det lokale samfund fortælle hvordan de gamle ESE Eja folk (navnet på indianerne i Infiernosamfundet) fremstillede og brugte bue og pil til at jage efter mad til deres familier. Vi får muligheden for at afprøve denne sjove aktivitet – det kræver stor koncentration at skyde med bue fra en lang distance.
Kaiman i sigte - alligatorer på floden Denne aktivitet bliver introduceret efter aftensmad – vi tager tilbage på floden i mørket, udstyret med lommelygter for at lede efter røde reflektioner fra kaimanernes øjne i floden. Hvis vi er heldige kan vi komme til at se kaimaner samt andre nataktive dyr – det er en magisk følelse at være vidne til disse dyr alene i naturen. (M, F,  A)

Tres Chimbadas Sø Vi tager til Lago Tres Chimbadas (Three Chimbadas Lake). Ved ankomst, har vi en uovertruffen udsigt af søen omgivet af smukke aguaje palmer. Ombord på katamaranen, flyder vi ned ad søen, hvor vi har mulighed for at se en bred vifte af jungle fauna, såsom hoatzinen (fasanlignende regnskovsfugl), aber, papegøjer (acaer), sorte kaimaner, flydende palmer og den truede dyreart, pteronoura brasilienses (brasiliensk kæmpeodder).  På tilbageturen til lodgen kommer vi forbi et papegøje fodringssted.
Parrot Clay Lick Efter en smuk bådtur på floden ankommer vi til det hemmelige sted, hvor vi kan se en klippe formet af flodens kraft. Her kommer Acaerne og andre fuglearter, hver morgen for at spise saltet i leret. Acaerne begynder ceremonisk at cirkle klippeområdet – fuglene spiser saltet og tager derefter afsted igen. Det menes at saltet fra leret afgifter fuglenes diæt. Vi tager tilbage til lodgen for at nyde en lækker og forfriskende drik og du vil kunne slappe af og nyde den smukke udsigt fra dit værelse.
Ñape Botanisk Have Vi fortsætter vores tur til medicinalhaven som ligger meget tæt på lodgen – her vil samfundets lokale shaman fortælle os om de medicinale planter, såsom: ayahuasca, chacruna, para para, chuchuhuasi, uña de gato, ajosacha, m.fl. Disse bliver brugt og fremstillet af indbyggerne mod sygdomme, såsom: gigt, forkølelse, diabetes, feber, gastrointestinale problemer, hoste, anæmi, etc.Som en afslutning på turen har vi mulighed for at se hvor al medicinen bliver fremstillet.
Aftengåtur Vi tager en aftengåtur på en af lodgens stier for at lede efter insekter, padder, taranteller, flagermus og nataktive fugle, mens vi lytter til de forskellige dyrelyde – hvis vi er heldige, kan vi se nataktive pattedyr. (M, F,  A)

Vi spiser tidligt morgenmad og efterfølgende er det tid til at tage afsked -  vi bliver transporteret tilbage til Ñape Lodges kontor, hvor vi henter vores bagage og bliver derefter transporteret videre til Puerto Maldonados lufthavn, hvor vi tager et fly til Lima. Denne aften slutter vi den lange begivenhedsrige rejse rundt i Peru med en fantastisk kulinarisk middag og oplevelse på en af Perus berømte restauranter! (M, A)

Vi har formddagen i Miraflores til at nå de sidste indkøb, og vi anbefaler især, man besøger det indianske marked, hvor man kan købe både smykker og mange andre spændende varer fra forskellige regioner i Peru. Til slut mødes vi på hotellet og tager til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. Vi kan let arrangere bolig i Lima, hvis du ønsker at blive længere, eller vi kan være behjælpelige med andre udvidelser af jeres rejseplan. Kontakt os endelig for flere detaljer. (M)

Tak fordi I valgte at rejse med Machete Tours. Vi ser frem til et godt gensyn!

Personale

 • Dansktalende rejseleder som møder op i Lima og er med under hele rundrejsen
 • Engelsktalende lokale guider
 • Lokale professionelle buschauffører og bådførere

Overnatning/Hoteller

Alle hoteller vi bruger er mindst 5 og 4-stjernet eller tilsvarende. På øen Amantani overnatter vi enkelt, men hyggeligt hos de lokale familier. Hvis nogle af hotellerne ikke er tilgængelige på rejsetidspunktet, booker vi et andet hotel af tilsvarende eller bedre standard.

 • 01 nat på Hotel Sol de Oro, Lima 5* (med gym, spa og pool)
 • 02 nætter på Hotel Katari, Arequipa 4* (med spa)
 • 01 nat på Colca Spa Lodge, Chivay 4* (med spa og pool)
 • 02 nætter på Hotel Sonesta Titicaca, Puno 4*
 • 01 nat hos en lokal familie på Amantani, Titicacasøen
 • 03 nætter på Eldorado Plaza, Cusco 4*
 • 01 nat på Casa Andina Premium, Yucay 4* (med gym, spa og planetarium)
 • 01 nat på Hotel Taypikala, Machu Picchu 4*
 • 02 nætter på Ñape Lodge, Tambopata (comfort class lodge)
 • 01 nat på Hotel Casa Andina Premium, Lima 5* (med spa og pool)

Følgende udflugtspakker er inkluderet

 • Lima byrundtur
 • Arequipa byrundtur
 • 2 dages Colca Canyon tur med termiske bade, vandretur og udkig efter kondorer
 • 2 dages tur til Titicaca søen med øerne Uros og Amantani
 • Turistbus Puno – Cusco og besøge La Raya Pass og Raqchi tempel
 • Halvdags byrundtur i Cusco og nærliggende omgivelser
 • Heldagstur til Inkaernes hellige dal – Pisac, Urubamba og Ollantaytambo
 • 2 dages tur til Machu Picchu inkl. tog og privat guidet rundvisning
 • 3 dages guidede jungleture i Amazonas (Tambopata National Reserve)

Flyrejser (International og lokal transport)

 • Internationale flyrejser fra København/Ålborg/Billund - Lima og retur. (alle lufthavnsskat)
 • Indenrigsflyvning fra Lima til Arequipa
 • Indenrigsflyvning fra Cusco til Puerto Maldonado
 • Indenrigsflyvning fra Puerto Maldonado til Lima
 • Bustransport på turen i Colcakløften
 • Turistbus fra Colca til Puno
 • Bådtransport i Titicacasøen
 • Turistbus fra Puno til Cusco
 • Togservice til/fra Machu Picchu
 • Bådtransport til og fra Ñape Lodge
 • Alle transfers til og fra lufthavne i privatservice med guide og chauffør

Måltider

Hvis du har særlige kostbehov eller foretrækker vegetarmad, bedes du angive dette ved bestilling af turen.

 • 16 x overnatninger inkl. morgenmad
 • 10 x frokost
 • 05 x aftensmad

Rejsegaranti

Resegaranti hos Rejsegarantifonden.Reg. No. 2717

 • Pris per person i dobbeltværelse inkl. fly: 33 200 kr.

 • Tillæg for enkeltværelse: 4 810 kr.

 

 • Denne rejse kan kombineres med andre rejser, du kan også vælge en tidligere ankomst eller senere hjemkomst.

 • Fly med American Airlines, Air France eller KLM tur og retur fra Aalborg, Bllund eller  København til Lima inkluderet.

 • Alle flyskatter og afgifter er også inkluderet.

Relaterede rejser