Luksuriøst Delfin krydstogt i Amazonas - 4 dage

Pris fra: 27590 KR

Luksuskrydstogt med en af Amazonas mest luksuriøse og spektakulære skibe, Delfin I, hvorfra den tropiske jungle og Amazonfloden kan nydes på absolut 1. klasse. Delfin I er for nyligt blevet omdesignet med 4 suites med træpaneler, king size beds og 180 grades panoramisk udsigt. 2 af de 4 suiter er endvidere udstyret med privat terrasse og jacuzzi. Alle rum har privat badeværelse, lavlyds aircondition, ortopædiske madrasser og store udsigtsvinduer, hvorfra det fantastiske vildnis udfolder sig lige udenfor. Maden er af højeste kulinariske standard og serveres in det komfortable og veludstyrelse spisesalon. Køkkenet er peruansk og hensyn til gæstes særlige diæt kan imødekommes (angiv særlig diæt ved bestilling). Øverst på skibet er der et stort panoramadæk, hvorfra de storslåede udsigter over den tropiske jungle og solnedgange over floden kan nydes.

Turen starter i den lille flodlandsby Nauta, hvorfra der sejles ind I det jomfruelige Pacaya-Samiria reservat; et unikt og rigt område i Amazonas regnskoven. Aktiviteterne varierer afhængigt af sæsonen og dermed flodens vandniveau. En del af programmet er gåture i regnskoven, udforskning af mindre flodarme i flodjolle og svømning med lyserøde floddelfiner.

Vores hold står klar i lufthavnen til at byde jer velkommen og ledsage jer i en komfortabel transport mod Nauta. Vi starter med en frokostbox og fortsætter turen til den lille havneby Nauta.
Ankomst til Nauta havn:

Nauta er en lille by liggende ved floden Marañon, og den første by grundlagt i Loreto distriktet. Ankommet til Nauta, vil vi blive mødt med en VIP velkomst ved den private havn, hvor vores skib venter.
Ombord på skibet Delfin vil det kvalificerede personale hjælpe jer med at blive installeret i den udsøgte og behagelige suite, specielt udstyret med alle de bekvemmeligheder, som en erfaren rejsende søger. Ortopædiske senge med sengetøj i rent bomuld, bomuldsbadekåber, aircondition og det private badeværelse med spansk stil bruser. Suiten er udstyret med en rummelig privat terrasse med de bedste muligheder for at nyde turen.  

Orientation:
Fra turens start kan sejladsen nydes fra det elegant udstyrede observationsområde på tredje dæk med fuld panorama udsigt. Her vil den uddannede naturguide tillige give et overblik over rejsens rute, aktiviteter, geografisk og historisk baggrund, højdepunkter såvel som væsentligt dyreliv og vegetation at holde udkig efter samt andet relevant.

Pahuachiro:
Vi sejler videre til Marañon floden og et sted kendt som Pahuachiro. Dette dejlige lille sted er ideelt for at observere fugleliv og de mindre legesyge aber, som naturguiden hjælper jer med, at få øje på sammen med, hvad der nu ellers viser sig. Som solnedgangen sætter i gang er landskabet rørende smuk med de varme farver fra solens refleksion i floden og den omkringværende vegetation. En magisk første solnedgang I Amazonasregnskoven.

Las Palmas:
Vi anbefaler klart, at du på denne første morgen med os, står tidligt op, og fra dækket nyder junglens unikke lyde og sceneri i denne dragende del af Pacaya Samiria National Reserve. Naturen belønner gerne den tidlige iagttager ved solopgang med underfundige eller opsigtsvækkende eksempler på den overflod som især naturen i troperne emmer af.  De tidlige morgentimer er således også den bedste tid på dagen at observere fugle med deres mange vaner og forskelligartede sang. Vi hopper ombord på vores små flodjoller og sejler til et område med høje træer og palmer, hvor adskillige papegøjearter ynder at holde til såvel som mange andre fuglearter. Her ser vi også efter de berømte hoatzins reder omkring en halv til en hel meter over vandet.

Yanayacu Pucate:
Vi fortsætter af floderne Yanayacu og Pucate Rivers, hvor vi sammen med den trænede guide holder udkig efter liv ved de små vandløb og laguner i denne bedst beskyttede del af det nationale reservat Pacaya Samiria. Vil du i tættere kontakt med Amazonfloden, så brug lidt tid i de kajakker og paddle boards, som stilles til rådighed. Hold udkig efter de fine lyserøde floddelfiner, som ynder at boltre sig i området.

Amazon Natural Park:
Her får vi den enestående mulighed for at nyde en Canopy Walkway i over 25 meters højde over den tætte junglebund. Gangbroen er 500 meter lang med fantastiske udsigter over de lavere træers toppe. En fremragende position til at opleve Amazonas dyreliv og vegetation. Adgangen til trætopsvandringen er tilgængelig for alle og kræver ikke nogen særlige kompetencer eller udstyr. Trætops-vandringen, der er blandt verdens længste, folder sig ud mellem 14 af områdets største regnskovstræer. Herfra kan man nyde jungle og kommer let til at filosofere over kontrasterne mellem det enkle liv i jungle og det moderne liv, som vi til dagligt er en del af.

Efter middagen fortæller en af vores dygtige guider om Shamanisme og junglens åndetro.

Dagen starter med en stille cruise Yanayaquillofloden, hvorfra vi kan iagttage livet i de omkringliggende mindre flodarme og naturlige flodlaguner. Denne del af Pacaya Samiria National Reserve er en af Amazonas bedst beskyttede og bevarede naturzoner. Vores professionelle guide vil undervejs udpege og fortælle om zonen og nationalreservatets specielle biodiversitet. Stedet her er også populært blandt de lysserøde floddelfiner, så vi er I godt selskab, når dagens frokost nydes. Her er det også tid og sted for en anderledes fisketur. Vi fisker piratfisk (piranha).

Pianha Creek:
Vi sejler med af Marañon floden til et sted kendt som Piraña Caño.Her har vi mulighed for at vælge mellem 2 forrygende måder at udforske flodarmen på! Med kajak eller fra en af de små flodjoller! Vores lille flodarm leder ud i en skøn flodlagune, hvor omstændigheder er perfekte til at søge efter mindre aber og iagttage mange forskellige tropiske fugle. Efter et par dage i junglen vil I også opleve, at I nu selv er blevet bedre til at spotte de bevægelser i træer og vand, som beror på vildt. De som har valgt at udforske floden fra kajak vil kunne nyde den intense følelse af at padle tyst ned ad floden til kun lydende fra den tætte tropiske jungle. De som har valgt at udforske floden fra flodjolle vil nå længere omkring og kan nyde de forskellige farverige mangfoldige landskaber og udsyn til junglens liv. Begge alternativer er en uforglemmelig oplevelse, så læn jer tilbage og nyd Amazonjunglens storhed.

Efter herlige og intense oplevelser i den tropiske amazonjungle er det tid til at byde farvel. Vores team står parate ved Nauta havn for at transportere jer i privat transport tilbage til Iquitos by ved Amazonflodens bred omkring 95 kilometer fra Nauta.

Amazonas Forever:
På vejen fra Nauta tilbage til lufthavnen i Iquitos besøger vi Floddyrenes Rednings- & Rehabiliteringscenter (Amazon Forever). Her får vi muligheden for at iagttage manatees og deres unger og få et godt indblik i disse vidunderlige og føjelige skabninger, og deres status på listen over udryddelsestruede dyr. Vi ser også andre dyr, som er blevet reddet fra fangenskab eller livstruende skæbner. Donationen til organisationens kamp for flodens dyr er velkomne.  Herfra fortsætter vi til lufthavnen.

Afgang fra lufthavnen i Iquitos:
Vores personale vil stå parat med jeres boardingpas i lufthavnen og bistår med bagage og ved check-in i den internationale lufthavn Coronel FAP Francisco Secada Vignetta. Flyet er direkte til Perus hovedstad Lima. Ved sikkerhedsområdet byder vores personale farvel og vi håber inderligt, at I har haft et uforglemmeligt ophold med os og skabt en større plads for Amazonas i jeres hjerter.  

BONUS oplevelser: Ombord til båden vil det være muligt at vælge nogle supplerende aktiviteter under opholdet. Ombord vil den professionelle guide fortælle om udbuddet. Fugletur ved solopgang, oplæg om det unikke lokale dyreliv om eftermiddagen, prøvesmagning af unikke tropiske frugter eller et event med at lave lokal mad eller den berømte drink Pisco Sour! Vi anbefaler jer at tage del i den ekstra aktiviteter for at lære, føle og smage lidt mere af Amazonas.

ExcursionsAll excursions are included with your cruise rate. For all short transport (such as from the vessel to land for hiking) and wildlife seeking excursions, you will travel via skiff boats. Our skiffs are stable to ride and ready to navigate into the most hidden corners of the Amazon. Each skiff come with their own expert naturalist guide, captain, and features all safety regulations. Excursions and itineraries are dependent on natural and weather conditions and are thus subject to change.

Trail Walks: The Pacaya Samiria National Reserve is best appreciated in the early hours of the morning, when wildlife is most abundant and active. Trail walks at destinations such as Fundo Casual will take you deep into the rainforest where your guide will point out amazing creatures and vegetation of the Amazon. A local native assistant may also accompany you in order to bring you closer to different animals such as frogs, snakes, and insects. These are light activities and we provide rubber boots and rain ponchos in case of inclement weather.

Kayaking: Native 16” River Kayaks are available in all our vessels. These kayaks make for excellent opportunities to paddle smoothly and silently into small creeks, tributaries, and lagoons. They have been especially designed with durability and stability for fishing trips, meaning that in the calm waters of the Pacaya Samiria National Reserve you are able to gently row downstream. Each kayak seats 2 persons.

Paddleboarding: Paddleboarding, available on Delfin I & II, is an interactive and exciting way to discover the Amazon. And because of the calm, often ripple-less waters of the Pacaya Samiria National Reserve, it is an activity suitable for all ages. The coolness of the river water over your feet while you brush past the banks, eyeing wildlife, is an experience you do not want to miss.

Fishing: Fishing was never more exciting as in the lagoons and creeks of the Upper Amazon jungle, where you can encounter the mighty peacock bass, the gigantic awe-inspiring Amazon catfish, and other exotic sporting species while enjoying the comfort, security, and style of a Delfin Amazon Cruises experience. As part of our commitment to the environment, we exercise a strict policy of catch and release.

Canopy Walking:Get a new perspective from the treetops of the Amazon Rainforest (Delfin l only). At a height of more than 85 feet (25 meters) and with a length of more than 1,580 feet (500 meters), our canopy walkway provides you with unparalleled views of the Amazon Rainforest, its wildlife and vegetation. High above the ground, you will encounter birds and other animals that cannot be seen from the jungle floors, with each layer of the canopy unveiling something new. It is one of the longest canopy walkways in the world, accessible to all and requires no special skills or equipment.

Observing Pink River Dolphins: The pink river dolphin is a rare species found in the freshwater rivers of the Amazon near Iquitos, Peru. They are social, friendly and extremely intelligent creatures, and one of the highlights of a visit to the Amazon Basin. They also love the company of humans. If you're lucky, a Pink River Dolphin may playfully swim alongside your kayak or skiff. A snapshot of the pink river dolphin will definitely be one for your Amazon adventure scrapbook.

Birdwatching: The Amazon is second to none when it comes to biodiversity, boasting over 1,500 species of birds —that is 20% of the total number of species on the planet! The Pacaya Samiria National Reserve is especially diverse having little human interference to disrupt the natural habitat. The expeditions set out early in the morning on the skiffs in order to see them at their best. Professional guides from the region and with a deep knowledge of wildlife will accompany you and answer your questions. Whether you bring your camera or just your memory, the experience will surely not disappoint.

Night Safari: Exploring the jungle by day is only half the fun as the adventures continue past sundown. The sound of the jungle at night is intense, and unlike anything you have ever experienced. Looking up to the sky, the stars are so visible and dense, it is like peering through a window into outer space. The groups are led by our expert guides who will direct your attention to wildlife that often goes unseen. This is your chance to spot the black caimans, bats, frogs, and other nocturnal creatures. The night safaris are a very unique experience and one you will never forget.

 

Opmærksomheder

➤ Naturvandring & udforskning: I den våde og fugtige regnskov er gummistøvler et bidrag til komfort og dermed mere behagelige oplevelser. Som en del af Delfins service tilbyder vi jer, at låne vandtætte gummistøvler. Inden afgang på de enkelte ture får I udleveret gummistøvlerne, som efter endt tur returneret til personalet for rengøring og tørring. Vi har ligeledes regnslag til udlån.

➤ Kajak: I de tilfælde, hvor vejrforhold og vandniveau tillader det, vil det være muligt at booke kajak lektioner. Lektionerne vil foregå i roligt vand, hvor det er muligt at padle afslappet i de smukke omgivelser. Kajakkerne er ideelle for 2 personer. En kajakgruppe vil altid være I selskab med en af vores professionelle guider.

➤ Fiskeri: Vores policy tillader ‘catch and release’.

➤ Besøg hos lokale samfund: Af helbreds- og sikkerhedsmæssige årsager, vil vi på denne tur ikke besøge de lokale samfund. Vi er stolte af at vores gensidige samarbejde med de lokale samfund, og vil trods tidens forsigtighedsforhold gerne indbyde til, at de som vil donere skrivehæfter, skoleredskaber, legetøj eller t-shirt gør det. Det vil blive værdsat, og vores personale vil sørge for, at donationerne bliver overdraget til samfundene på en sikker måde.

 

 

Delfin I program 4 dage og 3 nætter

  • Pris per person i dobbel Master Suite: 27 590 kr. 

  • Tillæg for enkel Master Suite: 25 320 kr. 

Relaterede rejser