Luksusrejse i Peru, inkl. fly - 15 dage

Pris fra: 78450 KR

Tag med os til hjertet af Sydamerika, hvor fortidens største sydamerikanske civilisation, Inkariget, havde sit imperium. Denne tur til Peru byder vi på attraktioner i verdensklasse såvel som en enestående smuk natur. Der kræses for dig med komfortable overnatninger og madoplevelser i særklasse, herunder en eksklusiv frokost på Perus orienteksprestog og en ekstravagant afskedsmiddag på en af verdens toprestauranter i Sydamerikas kulinariske epicenter, Lima.

Ved ankomsten til Limas internationale lufthavn, Jorge Chavez, bliver I budt velkommen af en repræsentant for Machete Tours, som ligeledes transportere jer de ca. 40 minutter til hotellet, som ligger i det moderne og bekvemme Miraflores distrikt. Dette er et oplagt sted at starte sin luksusrejse i Peru. Bydelen er hyggelig og nem at finde rundt i. Her findes et stort sortiment af restauranter, barer eller shoppingmuligheder. Fra de små specialbutikker rundt i området til shoppingcenteret Larcomar. Her er et stort og differentieret udvalg af butikker og restauranter, hvoraf flere tilbyder en fantastisk udsigt ud over Stillehavet og Perus kystlinje.

Dagens program starter kl. 9.00 med en guidet tur gennem Limas historiske centrum. Vi besøger Plaza Mayor, byens centrale plads med præsidentpaladset og de imponerende levn fra kolonitidens og vicekongedømmets barok- og rokokostil med katedralen, ærkebiskoppens palads samt Plaza San Martin, bare for at nævne nogle få højdepunkter. Vi får syn for sagn på at Lima også kaldes Balkonernes By. Vi vender tilbage til Miraflores for at spise frokost på en af Larcomars gode restauranter, hvor vi nyder maden med den herlige udsigt over Stillehavet. Efter frokost besøger vi det berømte Museo de Larco Herrera, hvor vi bliver taget med på en rejse gennem 3000 år af Perus historie ved hjælp af en af de rigeste og smukkeste samlinger af præcolombiansk kunst og hverdagsgenstande fra landets imponerende indianske kulturhistorie. Aftenen er til fri disposition. (M|F)

Denne morgen er der afgang til Lima lufthavn, hvorfra flyturen går til Arequipa. Denne elegante by er grundlagt i kolonitiden og bliver ofte refereret til, som den ”Den Hvide By”. Efter ankomst til hotellet tager vi på byrundtur. Denne specielle by er næsten udelukkende bygget af hvide vulkanske sten. Beliggende næsten 2400m over havets overflade giver de snedækkede vulkaner Misti (5822m), Chachani (6057m) og Pichu-Pichu (5669m) byen en meget speciel atmosfære. Efter at have besøgt byens smukke historiske torv og katedralen fortsætter byturen til Arequipas mest kendte attraktion, Santa Catalina klosteret. Dette farvestrålende kloster blev grundlagt i år 1579 og har i perioder huset mindst 400 novicer og nonner. Herefter går turen til Yanahuara pladsen med en fabelagtig udsigt til Arequipas vulkaner og særegne omgivelser. Herefter vender vi tilbage til hotellet. På hotellet vil vores guide give en kort introduktion til de kommende 2-dages oplevelser i Colca Canyon. Resten af dagen er til fri disposition. (M)

Denne dag er fri til på egen hånd at udforske Arequipas mange fine steder og akklimatisere sig yderligere til højden. (M|A)

Efter en tidlig morgenmad og check-ud fra hotellet går turen til Colca Canyon. Undervejs kommer man op over den vidtstrakte bjergslette, Altiplanoen, der ligger i mere end 4000m over havet. Langs ruten passerer vi bygder og landsbyer, hvor vi får interessante glimt af det traditionelle hverdagsliv i området. Undervejs vil vi også flere steder se flokke af alpakaer og lamaer fulgt af deres hyrder. To spektakulære vulkaner, den aktive Sabancaya og den enorme Ampato (6288m) dominerer landskabet rundt om byen Chivay. Byen der fungerer som indgangen til Colca Canyon ligger 3633m over havets overflade. Efter busturen, tager vi til Chivays varme termiske bade for at blødgøre krop og sjæl. (M|F|A)

Fra morgenstunden tager vi til Cruz del Condor, et storslået udsigtspunkt over kløften og en af de dybeste dele af Colca Canyon. Dette er et glimrende sted at se kondorer, verdens største flyvende fugl med et vingefang på op til 3m. Efter at have haft både naturen og forhåbentlig heldet med os, da kan vi efter en unik naturoplevelse fortsætte på en kort gåtur langs kløften. Her kan vi  iagttage de gamle landbrugsterrasser, der har været i brug i bjergene i århundreder. Vi vender dernæst tilbage til Chivay for at spise en god frokost. Herfra tager vi tilbage til Arequipa og togstationen hvor vi går ombord på det luksuriøse Belmond Andean Explorer tog, som skal bringe os til Titicacasøen og siden til Cusco. Overnatning ombord undervejs mod Puno. Vores togrejse starter med en velkomstcocktail, hvorefter vi indretter os i togsuiterne. Siden nyder vi en udsøgt middag i togets spisevogn bestående af årstidens lokale ingredienser tilberedt af vores dygtige peruanske kokke. (M|F|A)

Solopgang ved Titicacasøen og morgenmad ombord. Kl. 8.30 starter vores tur på Titcacasøen, hvor vi besøger folket og de flydende sivøer Los Uros. Vi nyder vores private frokosten på Collata stranden. Lokale folk viser typiske danse og præsenterer deres smukke lokalt håndværk. Efter nogle gode timer sejler vi tilbage til Puno, hvor vi vender tilbage til togstationen Lago Titicaca. Lidt inden kl. 17 er der afgang mod Cusco. Vi nyder de sidste blikke over Titcacsøen, mens vi fjernes os mere og mere fra Puno.
Kl. 19:00 er der inviteret til cocktail inden vi sætter os til bord for at nyde den udsøgte middag i den smukke og komfortable spisevogn. Ankomst og overnatning i toget ved Marangani. (M|F|A)

Tidlig morgenmad ved solopgang inden togturen fortsætter mod Cusco kl. 07:30. Vi kører gennem det fantastiske landsskab. Først med den tørre og forblæste Altiplano i smukke nuancer på okkerfarveskalaen. Siden ændrer landskabet sig til mere grøngule nuancer og vi ser mere landbrug og skov. Kl. 11:30 er der  brunch i barvognen. Efter den aflsappende togtur med udforglemmelige indtryk fra et andet liv ankommer vi til Cusco - Wanchaq stationen kl. 13.30.
Transport og check-in på vores dejlige hotel i Inkaernes hovedstad. Om eftermiddag går vi til det farverige bohemekvarter San Blas, kendt for sine mange fine gallerier og værksteder med malerier, smykker og smukt tekstilarbejde. Vi besøger en række kunstnere og får en fin indsigt i Andeskulturens særkendte og specialiteter. Tilbage på hotellet klæder vi os på til en oplevelsesrig middag på en af Cuscos mest sofistikerede restauranter grundlagt af den verdensberømte peruanske køkkenchef Gaston Acurio. (M|F|A)

Denne formiddag kan du udforske Cusco på egen hånd.

Om eftermiddagen vil en af vores lokale guider tage jer  på en rundtur i Cusco og byens historiske omgivelser. Vi besøger byens mest imponerende monumenter, som sættes i kontekst til tiden, hvor to af verdens mægtige kulturer kolliderede. Vi besøger katedralen Santo Domingo og Koricancha, Soltempel fra Inkatiden med unikt  inkamurværk. Vi fortsætter til det ceremonielle Sacsayhuamán, som ligger prægtigt over Cusco med udsigt over dalen og fascinerer året rundt! Vi besøger de velbevarede inkasteder Quenco, Puka Pukará og templet Tambo Machay. Efter en tur på 4½ til 5 timer kommer vi tilbage til vores hotel. Aftenen er fri til at slappe af eller på egen hånd opleve bylivet med barer, cafeer og de mange restauranter. (M)

I dag skal vi på tur langs Urubamba-floden og i Inkaernes Hellige Dal. Vi tager fra Cusco med bus og kører gennem bjergene, som skiller Cusco fra dette fascinerende midtpunkt for Quechua-kulturen. Egnen her er landlig. Lokale landmænd lever stort set som de har gjort i århundreder. På turen fra Cusco kommer de fantastiske tinder over Urubamba-bjergområdet til syne – taggede og snedækkede rejser de sig et godt stykke over 5000m. Disse bjerge betragtedes og betragtes af de lokale stadig som Apus (guder). Vi besøger markedsbyen Pisac, kendt for sit markedsområde samt sit imponerende inkafort. Efter frokost fortsætter vi til Ollantaytambo, som er endnu en charmerende landsby i hjertet af dalen. Landsbyen er som et stykke levende kulturhistorie, idet næsten alle indbyggere fastholder de gamle traditioner og love, som er overleveret gennem deres forfædre. Inkaterrasserne over byen var sted for et historisk slag under Manco Incas berømte opstand mod de spanske styrker. På vejen tilbage til Cusco stopper vi ved en anden traditionsrig by, Chinchero, der ligger i højlandet mellem Den Hellige Dal og Cusco. Her besøger vi byens torv, den lokale kirke og markedet. Tilbage i Cusco er der tid på egen hånd i de afslappende og luksuriøse omgivelser på hotellet eller i byen. (M|F)

09:50 begynder din rejse med Belmond Hiram Bingham toget ved stationen i Poroy (25 minutters kørsel fra centrum af Cusco) til Machu Picchu togstation. Passagerne bydes varmt velkommen på toget med en peruviansk cocktail. Rejselængde: 3t 20. Ombord vil gane og øjne frydes af en gourmet frokost med en vifte af smage fra det delikate peruanske køkken. Belmond Hiram Bingham tilbyder 2 elegante spisevogne: en barvogn og en panoramavogn hvorfra det smukke forbipasserende sceneri kan nydes. Der er ligeledes forskellige typer af underholdning under turen. Vi ankommer med gode oplevelser til slutdestinationen Machu Picchu togstation. 

I Aguas Calientes kører vi til vores hotel for foden af Machu Picchu. Resten af dagen er til fri dispostion. Hotellet har flere gode mulighed for små ture og aktiviteter omkring hotellet:  Orkideevandring, besøg ved tehuset og den andiske sauna. Sidst på dagen er der cocktails og middagen serveres i hotellets Main Dining Room eller Cafe Inkaterra. En skøn overnatning på et af de dejlige værelser. (M|F|A)

Vi begynder dagen tidligt med en kort køretur op ad af bjerget til det sagnomspundne citadel Machu Picchu. Stedet spreder sig over en relativ flad bjergtop mere end 2300m over havets overflade. Udsigten her er fantastisk hele vejen rundt med bjergskråninger dækket af tågeskov og flere steder snedækkede bjergtoppe i det fjerne. Stedet har en helt særlig magi! Ikke blot fordi det var sunket hen i glemsel indtil Yale-professor og opdagelsesrejsende Hiram Bingham genfandt det på en arkæologisk ekspedition i 1911, men også fordi det fortsat er lidt af et mysterium, hvad Machu Picchu egentligt var. Efter en guidet tur på stedet har du tid til at gå rundt på egen hånd. Skulle der være energi til det, så er der mulighed for at bestige Huayna Picchu, som er den karakteristiske top over Machu Picchu. Alternativt gå lidt tilbage ad Inkastien mod Solporten. Vi kommer tilbage til Aguas Calientes, hvorfra Belmond Hiram Bingham toget afgår kl 17:50 fra Machu Picchu togstation til Poroy togstation. Rejselængde: 3t 26

Vi ankommer tidlig aften, og bliver kørt tilbage til hotellet. Herefter er aftenen til fri disposition. (M)

Denne dag går rejsen fra Cusco til Lima og turens sidste overnatning. I Lima er det muligt at gøre de sidste indkøb, besøge endnu et af byens museer, f.eks. Museum for Moderne Kunst (MAC) eller for de modeinteresserede Mario Testinos udstilling (MATE) i nabobydelen Barranco. Endelig tilbyder hotellets swimmingpool også et absolut afslappede alternativ. Aftenen byder på en gastronomisk oplevelse i verdensklasse. Lima er Sydamerikas kulinariske centrum og hjemsted for flere af verdens berømte stjernekokke. Turens sidste aftensmåltid vil byde på en ekstravagant madoplevelse på en af disse berømmede og ekstraordinære stjernekokkes restauranter. (M|A)

Vores guide vil møde os på hotellet og derfra transportere os til det lokale marked hvor vores hovedfokus vil være på den friske fisk. Vi får lejlighed til at se på nogle af de mange forskellige arter, som det generøse peruvianske hav, der gæstes af Humboldtstrømmen, kan byde på. Vi vil derefter besøge den anerkendte og prisbelønnede restaurant for at lave den bedste ceviche i Lima. Vi får mulighed for at besøge køkken, lære mere om historien omkring dette symbolske måltid og iagttage tilberedelsen af vores egen ceviche – velbekomme! Efter besøget på restauranten vender vi tilbage til hotellet, hvorfra vi med privat transport bliver kørt til Limas lufthavn. (M|F)

Tak fordi I valgte at rejste med Machete Tours. På gensyn til nye oplevelser!

Personale
 • Engelsktalende guider
 • Lokale professonelle buschauffører og bådførere
Overnatning

Hvis nogen af de nedenstående hoteller mod forventning skulle være optaget, finder vi et andet hotel af samme eller bedre standard.

 • 02 nætter i Ocean View Suite på Hotel Miraflores Park, Lima 5*  (hotel med rooftop pool, wellness og spa)
 • 02 nætter i Suite på Hotel Casa Andina Premium, Arequipa 5*  (kulturarvs hotel. Med spa)
 • 01 mat i Suite på Colca Lodge Spa & Hot Springs , Lux Lodge (hotel med natural hot sprins pools & spa)
 • 02 nætter i Suite på lyxtåg Belmond Andean Explorer (spa, dining, bar & observatory vagon)
 • 03 nætter i deluxe værelse på hotel Monasterio, Cusco 5*  (hotel med spa, kunstsamling, gourmet restaurants)
 • 01 nat i Garden Suite på Hotel Rio Sagrado, Inca’s Sacred Valley 5* (hotel med pool, wellness og spa)
 • 01 nat i Suite på Machu Picchu Pueblo Hotel, Machu Picchu 5* (hotel med cloud forest have/park, wellness og spa)
 • 01 nat i Suite Ambassador, Country Club Lima Hotel, Lima 5* (hotel med pool, gym, spa og private kusntgalleri)
Lokale ture og aktiviteter
 • Byrundtur i Lima (privat service)
 • Byrundtur i Arequipa (privat service)
 • 2 dages tur til Colca Canyon (privat service)
 • 3 dage ombord det luksuriøse Belmond Andean Explorer tog
 • Halvdagstur på Titicacasøen (udflugter i mindre internationale grupper)
 • Byrundtur i Cusco (privat service)
 • Tur til Inkaernes Hellige dal (Sacred Valley) - (privat service)
 • 2 dages tur til Machu Picchu med det luksuriøse Hiram Bingham toget (privat service)
 • Gourmet oplevelse i Lima (privat service)
 • Ceviche tur sidste dag i Lima (privat service)

Private service: Privat service betyder en lokalt tilrettelagt tur som inkludere egen mobilitet/bil med chauffør og professionel guide på den guidede tur for den person eller det private selskab turen omhandler..

International og Lokal Transport
 • Internationalt fly tur/retur fra København, Billund, Ålborg eller Oslo til Lima med KLM eller Air France. Alle flyskatter.
 • Indenrigsfly fra Lima til Arequipa
 • Indenrigsfly fra Cusco til Lima
 • Privat bustransport under Colca Canyon Turen
 • Belmond Andean Explorer luksustog fra Arequipa til Titicaca og siden til Cusco. (3D/2N)
 • Bådtransport på Titicacasøen
 • Belmond Hiram-Bingham luksustog til fra Cusco til Machu Picchu t/r.
 • Private transfer til og fra lufthavnen - til og fra hoteller
Måltider

Obs: Har du specielle krav eller ønsker til maden, f.eks. allergier eller fordi du følger en vegetarisk diæt, oplyst venligst om dette ved bestillingstidspunktet.

 • 13 x Morgenmad
 • 8 x Frokost
 • 7 x Aftensmad
Resegaranti:
 • Resegaranti hos Rejsegarantifonden.Reg. No. 2717         

 • Pris per person i dobbeltværelse inkl. fly: 78.450 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse: 36.800 

 

 • Prisen er beregnet ud fra at man deler dobbeltværelse.
 • Fly i economy class med Air France eller KLM tur og retur fra Aalborg, Billund eller København til Lima inkluderet.
 • Det er muligt at opgradere til Business Class mod den ekstra omkostning.

                   

Relaterede rejser