Luksusrejse i Peru, inkl. fly - 15 dage

Pris fra: 55200 KR

Tag med os til hjertet af Sydamerika, hvor fortidens største sydamerikanske civilisation, Inkariget, havde sit imperiums hovedstad. På denne tur til Peru byder vi på attraktioner i verdensklasse såvel som en enestående smuk natur. Der kræses for dig med komfortable overnatninger og madoplevelser i særklasse, herunder en eksklusiv frokost på Perus orienteksprestog og en ekstravagant afskedsmiddag på en af verdens toprestauranter i Sydamerikas kulinariske epicenter, Lima.

Ved ankomsten til Limas internationale lufthavn, Jorge Chavez, bliver I budt velkommen af en repræsentant for Machete Tours, som ligeledes transportere jer de ca. 40 minutter til hotellet, som ligger i det moderne og bekvemme Miraflores distrikt. Dette er et oplagt sted at starte sin luksusrejse i Peru. Bydelen er hyggelig og nem at finde rundt i. Her findes et stort sortiment af restauranter, barer eller shoppingmuligheder. Fra de små specialbutikker rundt i området til shoppingcenteret Larcomar. Her er et stort og differentieret udvalg af butikker og restauranter, hvoraf flere tilbyder en fantastisk udsigt ud over Stillehavet og Perus kystlinje.

Dagens program starter kl. 9.00 med en guidet tur gennem Limas historiske centrum. Vi besøger Plaza Mayor, byens centrale plads med præsidentpaladset og de imponerende eksempler på kolonitidens og vicekongedømmet barok- og rokokostil med katedralen, ærkebiskoppens palads samt Plaza San Martin, bare for at nævne nogle få højdepunkter. Vi får syn for sagen med, at Lima også kaldes Balkonernes By. Vi vender tilbage til Miraflores for at spise frokost på en af Larcomars gode restauranter, hvor vi nyder maden med den herlige udsigt over Stillehavet. Efter frokost besøger vi det berømte Museo de Larco Herrera, hvor vi bliver taget med på en rejse gennem 3000 år af Perus historie ved hjælp af en af de rigeste og smukkeste samlinger af præcolombiansk kunst og hverdagsgenstande fra landets 3000 år lange og imponerende indianske kulturhistorie.  Aftenen er til fri disposition. (M|F)

Denne morgen er der afgang til Lima lufthavn, hvorfra flyturen går Arequipa. Denne elegante by er grundlagt i kolonitiden og bliver ofte refereret til, som den ”Den Hvide By”. Efter ankomst til hotellet tager vi på byrundtur. Denne specielle peruanske by er næsten udelukkende er bygget af hvide vulkanske sten. Beliggende næsten 2400m over havets overflade giver de snedækkede vulkaner Misti (5822m), Chachani (6057m) og Pichu-Pichu (5669m) byen en meget speciel atmosfære. Efter at have besøgt det smukke torv og katedralen fortsætter byturen til Arequipas mest kendte attraktion, Santa Catalina klosteret. Dette farvestrålende kloster blev grundlagt i år 1579 og har i perioder huset mindst 400 novicer og nonner. Herefter går turen til Yanahuara pladsen, hvor du kan tage billeder af Arequipas vulkaner og særegne omgivelser, før vi vender tilbage til hotellet. På hotellet vil vores guide give os en kort introduktion til de kommende 2-dages oplevelser i Colca Canyon. Resten af dagen er til fri disposition. (M)

Denne dag er fri til på egen hånd at udforske Arequipas mange smukke steder og samtidigt akklimatisere sig til højden. (M|A)

Efter en tidlig morgenmad og check-ud fra hotellet, bliver du hentet for at blive kørt til Colca Canyon. Turen går op over den vidtstrakte bjergslette, Altiplanoen, der ligger i mere end 4000m højde over havet. Langs ruten passerer vi små bygder og landsbyer, hvor vi får små glimt af det traditionelle hverdagsliv i området. Undervejs vil vi også flere steder se flokke af alpakaer og lamaer fulgt af deres hyrder. To spektakulære vulkaner, den aktive Sabancaya og den enorme Ampato (6288m) dominerer landskabet rundt om byen Chivay. Byen der fungerer som indgangen til Colca Canyon ligger 3633m over havets overflade. Efter en lang bustur, tager vi til Chivays varme termiske bade for at blødgøre krop og sjæl. (M|F|A)

Fra morgenstunden tager vi til Cruz del Condor, et storslået udsigtspunkt over kløften og en af de dybeste dele af Colca Canyon. Dette er et glimrende sted at se kondorer, verdens største flyvende fugl med et vingefang på op til 3m. Et naturen og heldet med os, da kan vi efter en unik naturoplevelse fortsætte på en kort gåtur langs kløften, hvor vi kan iagttage de gamle landbrugsterrasser, der har været i brug i bjergene i århundreder. Vi vender dernæst tilbage til Chivay for at spise en god frokost. Herfra tager vi tilbage til Arequipa og togstationen hvor vi går ombord på det luksuriøse Belmond Andean Explorer tog, som skal bringe os til Titicacasøen og siden til Cusco. Vores togrejse starter med en velkomstcocktail, hvorefter vi indretter os i togsuiterne. Siden nyder vi en udsøgt middag i togets spisevogn bestående af årstidens lokale ingredienser tilberedt af vores dygtige peruanske kokke. (M|F|A)

Denne spændende dag er der heldagstur på Titicacasøen. Fra havnen sejles ud til første stop ved Uros-folket. Los Uros er et flydende samfund, hvor huse og både er bygget af sivene fra søen. Vi går i land på en af de flydende bygder og ser os rundt ved Uros-folket, som har overlevet på en kombination af jagt og fiskeri. Dernæst sejler vi videre og ankommer til den fredelige ø, Amantani. Vi ser os rundt på øen og hos de lokale, og får et lille indblik i deres levemåde og kultur. Guiden tager os desuden med på en gåtur til øens højeste punkt. Her er der en fantastisk udsigt ud over øen og Titicacasøen. Midt på eftermiddagen bliver vi hentet ved molen og sejlet tilbage til Puno efter en heldagstur på et af verdens mest fortryllende natur- og kultursteder. (M | F)

I dag fortsætter vi luksusrejsen over Altiplano-området til Cusco, det gamle Inkariges hovedstad og i dag en elegant, blomstrende kulturby. Undervejs gør vi stop ved nogle af de mange interessante natur- og kulturhistoriske seværdige langs ruten. Første stop er de unikke gravtårne ved søen Umayo, som er et minde om Colla-klanen, som var en del af inkafolket. Senere stopper vi og nyder udsigten fra La Raya, det højeste punkt på vores rute i næsten 4300 meter over havet og fortsætter derefter til Raqchi. Her besøger vi ruinerne af templet Viracocha, et af inkaernes mest hellige steder. Senere ved ankomst til Cusco, checker vi ind på vores hotel og mødes til en kort introduktion til byen og de følgende dages oplevelser. Aftenen er til fri disposition til fx at udforske byen og dens gode cafeer og restauranter. (M | F)

Denne formiddag kan du udforske Cusco på egen hånd.

Om eftermiddagen vil en af vores lokale guider møde jer på hotellet og tage jer med på en rundtur i Cusco og dens omgivelser. Turen går forbi byens mest imponerende monumenter, som sættes i kontekst til de ødelæggende begivenheder, der fandt sted i det 16. århundrede, da to af verdens mægtige kulturer kolliderede. Vi besøger katedralen Santo Domingo og Koricancha, der er det storslåede Soltempel fra inkatiden, hvor noget af det fineste inkamurværk findes. Vi fortsætter til det ceremonielle center, Sacsayhuamán, som ligger prægtigt over Cusco med udsigt over dalen. Hvert år fejres Quechua-festivalen Inti Raymi ved en fabelagtig fremvisning af den oprindelige kultur på dette sted i juni måned. Men året rundt fascineres man af stedet, dets historie og konstruktion. Helt sikkert værd at se! Vi tager fra Sacsayhuamán og besøger derefter de velbevarede inkasteder Quenco, Puka Pukará og templet Tambo Machay. Efter en tur på 4½ til 5 timer kommer vi tilbage til vores hotel. Aftenen er fri til at slappe af eller på egen hånd opleve bylivet med barer, cafeer og de mange restauranter. (M)

I dag skal vi på tur langs Urubamba-floden og i Inkaernes Hellige Dal. Vi tager fra Cusco med bus og kører gennem bjergene, som skiller Cusco fra dette fascinerende midtpunkt for Quechua-kulturen. Egnen her er landlig. Lokale landmænd lever stort set, som de har gjort i århundreder. På turen fra Cusco kommer de fantastiske tinder over Urubamba-bjergområdet til syne – taggede og snedækkede rejser de sig et godt stykke over 5000m. Disse bjerge betragtedes og betragtes af de lokale stadig som Apus (guder). Vi besøger markedsbyen Pisac, kendt for sit markedsområde samt sit imponerende inkafort. Efter frokost fortsætter vi til Ollantaytambo, som er endnu en charmerende landsby i hjertet af dalen. Landsbyen er som et stykke levende kulturhistorie, idet næsten alle indbyggere fastholder de gamle traditioner og love, som er overleveret gennem deres forfædre. Inkaterrasserne over byen var sted for et historisk slag under Manco Incas berømte opstand mod de spanske styrker. På vejen tilbage til Cusco stopper vi ved en anden traditionsrig by, Chinchero, der ligger i højlandet mellem Den Hellige Dal og Cusco. Her besøger vi byens torv, den lokale kirke og markedet. Tilbage i Cusco er der tid på egen hånd i de afslappende og luksuriøse omgivelser på hotellet eller i byen. (M|F)

I dag skal vi på tur langs Urubamba-floden og i Inkaernes Hellige Dal. Vi tager fra Cusco med bus og kører gennem bjergene, som skiller Cusco fra dette fascinerende midtpunkt for Quechua-kulturen. Egnen her er landlig. Lokale landmænd lever stort set, som de har gjort i århundreder. På turen fra Cusco kommer de fantastiske tinder over Urubamba-bjergområdet til syne – taggede og snedækkede rejser de sig et godt stykke over 5000m. Disse bjerge betragtedes og betragtes af de lokale stadig som Apus (guder). Vi besøger markedsbyen Pisac, kendt for sit markedsområde samt sit imponerende inkafort. Efter frokost fortsætter vi til Ollantaytambo, som er endnu en charmerende landsby i hjertet af dalen. Landsbyen er som et stykke levende kulturhistorie, idet næsten alle indbyggere fastholder de gamle traditioner og love, som er overleveret gennem deres forfædre. Inkaterrasserne over byen var sted for et historisk slag under Manco Incas berømte opstand mod de spanske styrker. Herfra går rejsen med tog langs Urubambafloden og ind i det stadigt mere frodige bjergterræn mod Machu Picchu. Fra toget fås også flere gange den fascinerende og tårnhøje Vilcabambabjergkæde, med flere snedækkede bjergtoppe. I Aguas Calientes ender dagens rejse og vi overnatter på vores hotel for foden af Machu Picchu. (M|F)

Vi begynder dagen tidligt med en kort køretur op ad af bjerget til det sagnomspundne citadel Machu Picchu. Stedet spreder sig over en relativ flad bjergtop mere end 2300m over havets overflade. Udsigten her er fantastisk hele vejen rundt med bjergskråninger dækket af tågeskov og flere steder snedækkede bjergtoppe i det fjerne. Stedet har en helt særlig magi! Ikke blot fordi det var sunket hen i glemsel indtil Yale-professor og opdagelsesrejsende Hiram Bingham genfandt det på en arkæologisk ekspedition i 1911, men også fordi det fortsat er lidt af et mysterium, hvad Machu Picchu egentligt var. Der er mange som i eftertiden har givet deres bud på, hvad formålet med Machu Picchu egentlig var og hvem der boede der og hvorfor Machu Picchu ligger akkurat lige her, højt oppe på en fjern og ufremkommelig bjergtop? Ingen har kunnet svare herpå med sikkerhed på og en del af sandheden vil sikkert altid forblive historiens og inkaernes store hemmelighed!

Efter en guidet tur på stedet har du tid til at gå rundt på egen hånd. Skulle der være energi til det, så er det mulighed for at undersøge andre mindre ruiner på Machu Picchu området, eller gå lidt tilbage ad Inkastien mod Solporten. Vi kommer tilbage til Aguas Calientes, hvorfra vi senere om eftermiddagen tager toget til Cusco. Vi ankommer tidlig aften, og bliver kørt tilbage til hotellet. Herefter er aftenen til fri disposition. (M)

Denne dag er der rejse fra Cusco lufthavn til Lima og turens sidste overnatning. I Lima er det muligt at gøre de sidste indkøb, besøge endnu et af byens museer, f.eks. Museum for Moderne Kunst (MAC) eller for de modeinteresserede Mario Testinos udstilling (MATE) i nabobydelen Barranco. Endelig tilbyder hotellets swimmingpool også et absolut afslappede alternativ.

Aftenen byder på en gastronomisk oplevelse i verdensklasse. Lima er Sydamerikas kulinariske centrum og hjemsted for flere af verdens berømte stjernekokke. Turens sidste aftensmåltid vil byde på en ekstravagant madoplevelse på en af disse berømmede og ekstraordinære stjernekokkes restauranter. (M | A)

Vores guide vil møde os på hotellet og derfra transportere os til det lokale marked hvor vores hovedfokus vil være på den friske fisk. Vi får lejlighed til at se på nogle af de mange forskellige arter, som det generøse peruvianske hav, der gæstes af Humboldtstrømmen, kan byde på. Vi vil derefter besøge en af Limas særlige cevicherestauranter. Her får vi mulighed for at besøge køkkenet og høre lidt af historien omkring dette symbolske måltid inden vi selv skal  igang med at tilberede vores egen ceviche – velbekomme! Efter besøget på restauranten vender vi tilbage til hotellet, hvorfra vi med privat transport bliver kørt til Limas lufthavn. (M|F)

Hjemkomst til Danmark. Tak fordi I valgte at rejste med Machete Tours. På gensyn til nye oplevelser!

Personale
 • Engelsktalende guider
 • Lokale professonelle buschauffører og bådførere
Overnatning

Hvis nogen af de nedenstående hoteller mod forventning skulle være optaget, finder vi et andet hotel af samme eller bedre standard.

 • 02 nætter i Ocean View suite på Hotel Miraflores Park, Lima 5*  (hotel med wellness og spa)     
 • 02 nætter i suite på Hotel Casa Andina Premium, Arequipa 5*  (hotel med og spa)
 • 01 nat i Casita valley view på Hotel Belmont Las Casitas, Colca 5*  (hotel med pool og spa)
 • 02 nætter i suite  på  Hotel Libertador Lake Titicaca, Puno 5*  (hotel med wellness og gym)
 • 03 nætter i deluxe værelse på hotel Monasterio, Cusco 5*  (hotel med spa)
 • 01 nat i Garden suite på hotel Rio Sagrado, Inca's Sacred Valley 5*  (hotel med pool, wellness og spa) 
 • 01 nat i suite på Machu Picchu Pueblo Hotel, Machu Picchu 5*  (hotel med wellness og spa)
 • 01 nat i Ocean View suite på Hotel Miraflores Park, Lima 5*  (hotel med wellness og spa)
Lokale ture og aktiviteter
 • Byrundtur i Lima (privat service)
 • Byrundtur i Arequipa (privat service)
 • 2 dages tur til Colca Canyon med direkte transport til Puno
 • 1 heldagstur på Titicacasøen
 • Byrundtur i Cusco (privat service)
 • Tur til Inkaernes Hellige dal (Sacred Valley) - (privat service)
 • 2 dages tur til Machu Picchu (privat service)
International og Lokal Transport
 • Internationalt fly tur/retur fra København, Billund, Ålborg eller Oslo til Lima med KLM eller Air France.
 • Alle flyskatter
 • Indenrigsfly fra Lima til Arequipa
 • Indenrigsfly fra Cusco til Lima
 • Bustransport under Colca Canyon Turen
 • Bus til Puno
 • Bådtransport på Titicacasøen
 • Bustransport til  Cusco
 • Orienteskpresstog Hiram Bingham til og fra Machu Picchu
 • Privat transfer til og fra lufthavnen
Måltider

Obs: Har du specielle krav eller ønsker til maden, f.eks. allergier eller fordi du følger en vegetarisk diæt, oplyst venligst om dette ved bestillingstidspunktet.

 • 13 x Morgenmad
 • 6 x Frokost
 • 3 x Aftensmad
 • Rejsegaranti:
Resegaranti:
 • Resegaranti hos Rejsegarantifonden.Reg. No. 2717         

 • Pris per person i dobbeltværelse inkl. fly: 55.200 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse:19.000

 

 • Prisen er beregnet ud fra at man deler dobbeltværelse med en anden person.
 • Fly med Air France eller KLM tur og retur fra Aalborg, Billund eller København til Lima inkluderet.
 • Mulig at opgradere til Buisness Class på alla flygrejse.                    

Relaterede rejser