Peru Luksusrejse, inkl. fly - 10 dage

Pris fra: 42500 KR

Denne tur bringer os langt ind i Andesbjergene, hvor vi besøger en række af de fascinerende landskaber samt en række af de historiske topattraktioner, som vi i dag kan opleve fra det storslåede Inkaimperium. Overnatningerne sker på peruanske hoteller af den højeste standard og måltiderne foregår i komfortable omgivelser på nogle af de bedste restauranter i Peru. En særlig eksklusiv oplevelse er turen i Perus ’Orientekspres’, Hiram Bingham toget, hvor vi nyder en frokost mens vi kører gennem Andesbjergene til majestætiske Machu Picchu. En komprimeret rundrejse i høj luksus til Titicacasøen, Inkaernes Hellige Dal, Machu Picchu og Lima. Hjemturen er med afgang fra Cusco via Limas internationale lufthavn til Danmark. En rejse for livsnydere!

Ved ankomsten til Limas internationale lufthavn, Jorge Chavez, bliver I budt velkommen af en repræsentant for Machete Tours, som ligeledes transportere jer de ca. 40 minutter til hotellet, som ligger i det moderne og bekvemme Miraflores distrikt. Dette er oplagt sted at starte sin luksusrejse i Peru. Bydelen er hyggelig og nem at finde rundt i. Her findes et stort sortiment af restauranter, barer eller shoppingmuligheder. Fra de små specialbutikker rundt i området til shoppingcenteret Larcomar. Her er et stort og differentieret udvalg af butikker og restauranter, hvoraf flere tilbyder en fantastisk udsigt ud over Stillehavet og Perus kystlinje.

Dagens program starter fra morgenstunden med en guidet tur gennem Limas historiske centrum. Vi besøger Plaza Mayor, byens centrale plads med præsidentpaladset og de imponerende eksempler på kolonitidens og vicekongedømmet barok- og rokokostil med katedralen, ærkebiskoppens palads samt Plaza San Martin, bare for at nævne nogle få højdepunkter. Vi får syn for sagn på at Lima også kaldes Balkonernes By. Vi vender tilbage til Miraflores for at spise frokost på en af Larcomars gode restauranter, hvor vi nyder maden med den herlige udsigt over Stillehavet. Efter frokost besøger vi det berømte Museo de Larco Herrera, hvor vi bliver taget med på en rejse gennem 3000 år af Perus historie ved hjælp af en af de rigeste og smukkeste samlinger af præcolombiansk kunst og hverdagsgenstande fra landets 3000 år lange og imponerende indianske kulturhistorie.  Aftenen er til fri disposition. (M|F)

Om morgenen bliver vi transporteret til lufthavnen i Lima, hvorfra vi flyver til Juliaca og Titicacasøen. Vi bliver hentet i Juliaca og kørt det sidste stykke ind til Puno. Puno er ikke blot en havneby med adgang til øerne på den peruanske side af Titicacasøen. Byen er også knyttet til legenden om den første inka, Manco Capac, der fødtes ved Titicaca og siden gik til Cusco og blev den første hersker i Inkariget. I dag er Puno ydermere centrum for handel med uldvare fra lamaer og alpaca, hvorfor fx garn og uldvarer med fordel købes her.

Efter check-in på hotellet er resten af dagen til fri disposition til at slappe af og akklimatisere sig til højden på 3827 meter over havet. (M|A)

Denne spændende dag er der heldagstur på Titicacasøen. Fra havnen sejles ud til første stop ved Uros-folket. Los Uros er et flydende samfund, hvor huse og både er bygget af sivene fra søen. Vi går i land på en af de flydende bygder og ser os rundt ved Uros-folket, som har overlevet på en kombination af jagt og fiskeri. Dernæst sejler vi videre og ankommer til den fredelige ø, Amantani. Vi ser os rundt på øen og hos de lokale, og får et lille indblik i deres levemåde og kultur. Guiden tager os desuden med på en gåtur til øens højeste punkt. Her er der en fantastisk udsigt ud over øen og Titicacasøen.

Midt på eftermiddagen bliver vi hentet ved molen og sejlet tilbage til Puno efter en heldagstur ved et af verdens mest fortryllende natur- og kultursteder. (M | F)

I dag fortsætter vi vores luksuriøse rejse over Altiplano-området til Cusco, det gamle Inkariges hovedstad og i dag en elegant, blomstrende kulturby. Undervejs gør vi stop ved nogle af de mange interessante natur- og kulturhistoriske seværdige langs ruten. Første stop er de unikke gravtårne ved søen Umayo, som er et minde om Colla-klanen, som var en del af inkafolket. Senere stopper vi og nyder udsigten fra La Raya, det højeste punkt på vores rute i næsten 4300 meter over havet og fortsætter derefter til Raqchi. Her besøger vi ruinerne af templet Viracocha, et af inkaernes mest hellige steder. Senere ved ankomst til Cusco, checker vi ind på vores hotel og mødes til en kort introduktion til byen og de følgende dages oplevelser. Aftenen er til fri disposition til fx at udforske byen og dens gode cafeer og restauranter. (M | F)

Denne formiddag kan du udforske Cusco på egen hånd.

Om eftermiddagen vil en af vores lokale guider møde jer på hotellet og tage jer med på en rundtur i Cusco og dens omgivelser. Turen går forbi byens mest imponerende monumenter, som sættes i kontekst til de ødelæggende begivenheder, der fandt sted i det 16. århundrede, da to af verdens mægtige kulturer kolliderede. Vi besøger katedralen Santo Domingo og Koricancha, der er det storslåede Soltempel fra inkatiden, hvor noget af det fineste inkamurværk findes. Vi fortsætter til det ceremonielle center, Sacsayhuamán, som ligger prægtigt over Cusco med udsigt over dalen. Hvert år fejres Quechua-festivalen Inti Raymi ved en fabelagtig fremvisning af den oprindelige kultur på dette sted i juni måned. Men året rundt fascineres man af stedet, dets historie og konstruktion. Helt sikkert værd at se! Vi tager fra Sacsayhuamán og besøger derefter de velbevarede inkasteder Quenco, Puka Pukará og templet Tambo Machay. Efter en tur på 4½ til 5 timer kommer vi tilbage til vores hotel. Aftenen er fri til at slappe af eller på egen hånd opleve bylivet med barer, cafeer og de mange restauranter. (M)

Tidligt om morgenen tager vi til togstationen for at gå ombord på toget som tager os til Aguas Calientes. Denne lille by ligger nedenfor de spektakulære Machu Picchu ruiner, som er erklæret UNESCO verdensarv siden 1983 og siden kåret som en af verdens 7 nye vidundere. Vores særlige Vistadome-tog er specielt designet med et gennemsigtigt tag, der giver os en eklatant udsigt til det fantastiske bjerglandskab vi kører igennem. Mens vi nyder en let morgenmad, vil vores guide udpege de seværdigheder som vi passerer. Ved ankomsten til Aguas Calientes, bliver vi transporteret til vores skønne hotel. Resten af dagen er til fri disposition, omend vi mødes til et herligt aftensmåltid, som det er værd at gå efter! (M|A)

Vi begynder dagen tidligt med en kort køretur op ad af bjerget til det sagnomspundne citadel Machu Picchu. Stedet spreder sig over en relativ flad bjergtop mere end 2300m over havets overflade. Udsigten her er fantastisk hele vejen rundt med bjergskråninger dækket af tågeskov og flere steder snedækkede bjergtoppe i det fjerne. Stedet har en helt særlig magi! Ikke blot fordi det var sunket hen i glemsel indtil Yale-professor og opdagelsesrejsende Hiram Bingham genfandt det på en arkæologisk ekspedition i 1911, men også fordi det fortsat er lidt af et mysterium, hvad Machu Picchu egentligt var. Der er mange som i eftertiden har givet deres bud på, hvad formålet med Machu Picchu egentlig var og hvem der boede der og hvorfor Machu Picchu ligger akkurat lige her, højt oppe på en fjern og ufremkommelig bjergtop? Ingen har kunnet svare herpå med sikkerhed på og en del af sandheden vil sikkert altid forblive historiens og inkaernes store hemmelighed!

Efter en guidet tur på stedet har du tid til at gå rundt på egen hånd. Skulle der være energi til det, så er det mulighed for at undersøge andre mindre ruiner på Machu Picchu området, eller gå lidt tilbage ad Inkastien mod Solporten. Vi kommer tilbage til Aguas Calientes, hvorfra vi senere om eftermiddagen tager toget til Cusco. Vi ankommer tidlig aften, og bliver kørt tilbage til hotellet. Herefter er aftenen til fri disposition. (M)

Vi bliver transporteret til Cuscos lufthavn for at flyve tilbage til Lima. Ved ankomst til Jorge Chavez lufthavn, bliver du guidet hen til de internationale flyafgange. Hermed er det kommet til afslutningen på denne luksusrejse i Peru. (M|F)

Hjemkomst til Danmark efter en rejse i luksus i Peru. Tak fordi I valgte at rejse med Machete Tours.

Personale
 • Engelsktalende guider
 • Lokale professionelle buschauffører og bådførere
 • Indkvartering
Overnatning

Hvis nogen af de nedenstående hoteller mod forventning skulle være optaget, finder vi et andet hotel af samme eller bedre standard.

 • 2 nætter i suite på hotel Sonesta El Olivar, Lima 5* (hotel med pool og gym)
 • 2 nætter i suite på  hotel Libertador Lake Titicaca, Puno 5*  (hotel med wellness og gym)
 • 3 nætter i deluxe værelse på hotel Monasterio, Cusco 5* (hotel med spa)
 • 1 nat i deluxe værelse på hotel Machu Picchu Pueblo, Machu Picchu 5*  (hotel med wellness og spa)
Lokale turer og aktiviteter
 • Byrundtur i Lima (privat service)
 • 1 heldagstur på Titicacasøen
 • Byrundtur i Cusco (privat service)
 • 2 dages tur til Machu Picchu (privat service)
International og lokal transport
 • Flyrejse fra København/Ålborg/Billund til Lima med flyskift undervejs t/r med KLM og alle lufthavnsskatter inkluderet   
 • Indenrigsfly fra Lima til Juliaca (Titicacasøen)
 • Indenrigsfly fra Cusco til Lima
 • Bådtransport på Titicacasøen
 • Turistbus til Cusco (opgradering til fly muligt)
 • Orienteskpresstog Hiram Bingham til og fra Machu Picchu
 • Private transfer til og fra lufthavnen | Hoteller | lufthavnen
Måltider

Obs: Har du specielle krav eller ønsker til maden, f.eks. allergier eller fordi du følger en vegetarisk diæt, oplyst venligst om dette ved bestillingstidspunktet.

 • 8 x morgenmad (dag: 2,3,4,5,6,7,8 & 9)
 • 5 x frokost (dag: 2,4,5,8 & 9))
 • 1 x aftensmad (dag: 3,5,6,7 & 8)
Resegaranti:
 • Resegaranti hos Rejsegarantifonden.Reg. No. 2717        

Ikke Inkluderet:
 • Rejseforsikring er ikke inkluderet – en god police, der omfatter alle turaktiviteter og mulige sundhedsmæssige nødsituationer kan varmt anbefales og bør betragtes som en prioritet
 • Drikkepenge til personalet er generelt forventet i Peru, men ikke tvungent
 • Måltider som ikke er specificeret i programmet
 • Alkoholiske drikke

 

 • Pris per person i dobbeltværelse: 42.500 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse: 10.600 kr.

 

 • Prisen inkluderer internationalt fly tur/retur fra Danmark til Lima med  KLM eller Air France.
 • Mulig at opgradere til Buisness Class på alla flygrejse.

Relaterede rejser