Perurejse med Nazca, Inkastien og Amazonas, inkl. fly - 20 dage

Pris fra: 36500 KR

Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået natur, spændende historie, ældgammel kultur, festlige højtider og en fantastisk lokalbefolkning.

Tur programmet byder på både historiske og arkæologiske steder i hovedstaden Lima, inkaernes højborg Cusco og den hvide by Arequipa, den 4 dages trekkingtur der går ad den berømte inkasti til Machu Picchu, er i sandhed en af verdens mest storslåede ruter og nærmest en pilgrimsrejse for mange besøgende i Peru, samt en sejltur på verdens højest beliggende tilgængelige sø - Titicaca. På rejsen gennem de peruvianske Andesbjerge møder du den lokale befolkning, oplever deres levevis og hører om folkets historie og kultur. Rejsen rundes af med den frodige Amazonas regnskov med farverige sommerfugle, frøer, papegøjer, aber og et væld af grønne planter, før du vender tilbage til Lima, hvor du vil blive vist hvordan man laver en ægte peruviansk ceviche.

 

Afrejse fra Danmark og ankomst til Limas internationale lufthavn, Jorge Chavez. Her bliver du mødt af en af vores repræsentanter og kørt til dit hotel i Miraflores. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 40 min. Miraflores er et behageligt område i Lima, som er let at finde rundt i. Der er masser af gode restauranter, barer og faciliteter. Fra shoppingcenteret Larcomar er der en fantastisk udsigt over Stillehavet og Limas vilde kystlinje. Aftenen er fri til at slappe af eller gå rundt i området efter behag.

Vi benytter formiddagen til en rundtur i det centrale Lima, hvis koloniale arkitektur er et imponerende syn. I denne del af byen ligger præsidentpaladset, Perus ældste katedral og San Francisco kirken med sine berømte katakomber. Eftermiddagen bliver brugt på Museo Larco Herrera, hvor vi bliver taget med på en rejse gennem 3000 år af Perus historie ved hjælp af en samling af kunst og hverdagsgenstande fra landets imponerende og forskelligartede indianerkulturer. Museet har en af de rigeste samlinger af præcolombiansk kunst. I Museo Larco Herrera ser du smukke tekstiler fra Paracaskulturen, keramik fra Chimu, Nazca- og Pachacamackulturerne, samt mange interessante artefakter fra inkafolkets storhedstid. De smukke lergenstande fra mochicakulturen vækker sikkert også stor beundring sammen med guldgenstandene fra både inkaerne og civilisationerne før inkatiden.

Efter frokost kører vi den sene eftermiddag mod byen Paracas. Det er en tur på 3-4 timer afhængigt af trafikken gennem det sydlige Lima Metropolitana og siden Perus kystørken, hvor der i ny og næ kan ses plantager og landbrug såvel som travle småbyer langs vores vej ’La Panamericana’. Efter ankomst og check-in i den lille by Paracas, vil aftenen være til fri disposition. (M)

 

I morgenens vind og kølighed tager vi efter check-out ned til havnen i Paracas, hvor sejltur til Ballestasøerne starter. Vi passerer på afstand ’La candelabra’, en mægtig figur udhugget i kystens undergrund. Når vi nærmer os Islas Ballestas begynder vi at kunne se et utal af havfugle svæve over øerne, såvel som søløver, Humboldtpingviner og ikke sjældent på klare dage delfiner. Både lyd og luft er ren natur mens vi sejler rund ved klippeøerne. Enkelte steder ses resternes af små kraner og andre værktøjer, som har været brugt til ’guanohøst’ i det nittende århundrede, hvor de nitrogenholdige fugleekskrementer blev samlet og eksporteret til gødning i landbruget. Efter besøget på Ballestas, spiser vi frokost på en lokal fiskerestaurant.

Efter frokost kører vi videre af den Panamerikanske hovedvej mod Nazca. Vi ankommer hen ad aften og har efter check-in aftenen til fri disposition til at slappe af og gå rundt i den lille by. (M F)

Vi står tidligt op og spiser morgenmad og herefter tjekker vi ud af hotellet og tager med bus til Nazca lufthavn. Vi bliver mødt af vores lokale guide som tager med på det lavtflyvende Meridian Piper-fly, hvorfra vi kan nyde udsigten over Nazca-linjerne, og se sletterne i San Jose. San Jose sletterne er en samling af 300m lange mystiske geoglyffer, og lige streger ætset ind ørkenen omkring år 600. Fra Nazca kører vi derefter til Arequipa. Køreturen går først langs med Stillehavets kyst gennem det anderledes ørkenlandskab. Efter Camaná begynder turen væk fra kysten og op i Andesbjergene, videre gennem Majesområdet og til Arequipa i 2400 moh, hvor vi ankommer hen på aftenen. Arequipa blev grundlagt i kolonitiden og bliver ofte refereret til som ’Den hvide By’, idet byens historiske centrum er næsten udelukkende bygget af hvide vulkanske sten. (M | A)

Denne formiddag er til fri disposition. Kl. 14 starter vores 4 timers spændende byrundtur. Vi starter turen på det smukke torv med katedralen, hvor Vatikanets flag vejrer. Herefter fortsætter byturen til Arequipas mest kendte attraktion, Santa Catalina klosteret. Dette farvestrålende kloster på 20.000 m2 blev grundlagt i år 1579 og har i perioder huset mindst 400 novicer og nonner. Herefter går turen til Yanahuara pladsen, hvor du kan tage billeder af Arequipas snedækkede vulkaner Misti (5822m), Chachani (6057m) og Pichu-Pichu (5669m), før vi vender tilbage til hotellet. (M|A)

Efter en tidlig morgenmad og check-ud fra hotellet, bliver du hentet for at blive kørt til Colca Canyon. Turen går op over den vidtstrakte bjergslette, Altiplanoen, der ligger i mere end 4000m højde over havet. Langs ruten passerer vi små bygder og landsbyer, hvor vi får små glimt af det traditionelle hverdagsliv i området. Undervejs vil vi også flere steder se flokke af alpakaer og lamaer fulgt af deres hyrder. To spektakulære vulkaner, den aktive Sabancaya og den enorme Ampato (6288m) dominerer landskabet rundt om byen Chivay. Byen der fungerer som indgangen til Colca Canyon ligger 3633m over havets overflade. Efter en lang bustur, tager vi til Chivays varme termiske bade for at blødgøre krop og sjæl. (M|F)

Fra morgenstunden tager vi til Cruz del Condor, et storslået udsigtspunkt over kløften og en af de dybeste dele af Colca Canyon. Dette er et glimrende sted at se kondorer, verdens største flyvende fugl med et vingefang på op til 3m. Et naturen og heldet med os, da kan vi efter en unik naturoplevelse fortsætte på en kort gåtur langs kløften, hvor vi kan iagttage de gamle landbrugsterrasser, der har været i brug i bjergene i århundreder. Vi vender dernæst tilbage til hotellet for at spise frokost. Herfra tager vi så videre med bus til Puno, som ligger midt i Andesbjergene ved bredden af verdens højest beliggende navigerbare sø, Titicaca, i knap 4000m højde. (M)

 

Denne spændende dag er der heldagstur på Titicacasøen. Fra havnen sejles ud til første stop ved Uros-folket. Los Uros er et flydende samfund, hvor huse og både er bygget af sivene fra søen. Vi går i land på en af de flydende samfund og ser os rundt ved Uros-folket, som har overlevet på en kombination af jagt og fiskeri. Dernæst sejler vi videre og ankommer til den fredelige ø, Amantani. Vi ser os rundt på øen og hos de lokale, og får et lille indblik i deres levemåde og kultur. Guiden tager os desuden med på en gåtur til øens højeste punkt. Her er der en fantastisk udsigt ud over øen og Titicacasøen. Midt på eftermiddagen bliver vi hentet igen og sejlet tilbage til Puno. (M|F)

I dag har vi en lang, men oplevelsesrig rejse foran os. Vi kører videre over Altiplano-området til Cusco, det gamle Inkariges hovedstad og i dag en elegant, blomstrende kulturby. Undervejs gør vi stop ved nogle af de seværdige steder langs ruten. Vi stopper og nyder udsigten fra La Raya, det højeste punkt på vores rute og fortsætter derefter til Raqchi. Her besøger vi ruinerne af templet Viracocha, et af inkaernes mest hellige steder. Senere ved ankomst til Cusco, checker vi ind på vores hotel og mødes til en kort introduktion til byen og de følgende dages oplevelser. Aftenen er til fri disposition til fx at udforske byen og dens gode cafeer og restauranter. (M|F)

Formiddagen er til fri disposition. Om eftermiddagen mødes vi med guiden på hotellet og påbegynder en byrundtur på ca. 4,5 timer med start ved Santa Domingo-katedralen. Vores guide fortæller om arkitektur og historie om både katedralen og den nærliggende kirke, Iglesia Del Triunfo, som var den første kristne kirke i Cusco. Efterfølgende besøger vi Soltemplet (Koricancha), som er et eksempel på den ypperste arkitektur og håndværkssnilde fra både inka- og kolonitiden. Vi fortsætter turen i bus ud af byen og besøger et par af de mest spændende arkæologiske steder. Første stop er det ceremonielle forsvarsværk Sacsayhuaman højt over Cusco bygget af gigantiske stenblokke på op til 125 ton, som et transporteret til området fra et stenbrud nogle kilometer væk. Stenene er hugget med så nøjagtig præcision, at de sidder i spænd og danner figurer, som går helt ned under jordoverfladen. Herefter besøger vi ceremonistedet Quencos, fortet Puka Pukara og vandtemplet Tambo Machay. Vi vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen. Aftenen er til fri til at nyde Cusco og forberede vandringen på Inkastien. (M)

Vores bus kommer tidlig morgen og kører os omkring 2 timer gennem det storslåede landskab mod Ollantaytabo i ’Inkaernes Hellige Dal’. Her er det muligt at købe de sidste forsyninger til vores tur inden vi kører til 82 km-mærket, hvor vores vandreeventyr for alvor starter. På det første stræk tiltrækker udsigten til de smukke sneklædte tinder på bjerget Veronica, der med sine 5750m er det højeste bjerg i Urubamba-bjergkæden. Vi kommer forbi gamle landbrugsterrasser lavet af inkaerne ved Patallacta og når efter ca. 3 timers vandring frem til vores første lejr ved landsbyen Huayllabamba. (M|F|A)

I dag har vi den mest udfordrende dagsvandring foran os. Efter morgenmaden vandrer vi op gennem et område af frodig og mystisk tågeskov. Forbi skoven fortsætter vi de næste par timer ad den stejle stigning til Warmiwañusca-passet i 4200 meters højde. Vi nyder den storslående udsigt fra toppen inden vi begynder nedstigningen til Pacaymayo.Vi når frem til vores lejr for natten, hvor vi kan slappe af og nyde en god aftensmad i dette specielle sted med de fantastiske bjerge omkring os. (M | F | A)

Vi vandrer, til tider næsten klatrer ad gamle inkatrapper mod det andet pas på turen i 3850 meter over havet. Fra passet er der en fantastisk udsigt over Vilcabamba-bjergkæden, som var det sidste tilholdssted for inkaerne og hjem for oprørslederen Manco Inka og hans tilhængere efter den første spanske erobring. Vi fortsætter på den næste del af vandringen gennem den smukke Aobambadalen med særlige trolleagtige vegetation- Vi gør ligeledes hold ved de spændende ruiner ved Sayacmarca med fine terrasser og murværker såvel som endnu flere smukke udsigter. Vi fortsætter herfra opad gennem tågeskov til et tredje pas, hvor der endnu engang er en storslået udsigt over bjergkæden. Herfra er der en stejl nedstigning på over 1000m ned til den store udgravning Wiñay Huayna og det omfattende terrasserområde ved Intipata. Vi slår lejr i disse fantastiske omgivelser og forbereder os på næste dags meget tidlige start og det sidste stykke vej til Machu Picchu. (M|F|A)

 

Vi starter meget tidligt denne morgen med en times gåtur til Intipunku - ’Solporten’, hvorfra vi får vores første udsigt til magiske Machu Picchu og kan nyde solopgangen over de omkringliggende bjerge fra vores fantastiske udsigtspunkt. Mens solen fortsat stiger på himlen, fortsætter vi i historiens fodspor ned mod Machu Picchu. Ved Machu Picchu er der en 2-3 timers guidet rundtur med fortællinger og forklaringer om stedets historie, brug og arkitektur. Herefter er det muligt at udforske flere dele af det spændende Machu Picchu-område på egen hånd. Fra Machu Picchu går turen til byen Aguas Calientes, hvor vi får vores frokost på en af byens restauranter, før vi tager eftermiddagstoget tilbage mod Cusco. Ved ankomsten til Cusco er der transport til hotellet. Aftenen til fri disposition. (M|F)

Denne dag er til fri disposition til at udforske Cuscos mange muligheder yderligere. (M)

Fra Cusco er der en flyvetur på 40 minutter til Puerto Maldonado. Ved ankomst til Puerto Maldonado lufthavn, bliver du mødt af en repræsentant fra lodgen, som tager os til deres kontor, hvor der er omkring 15-20 min. til at pakke om, så kun det nødvendige tages med til opholdet i junglen. Vi fortsætter vores rejse i bus eller bil med kurs mod Infiernos lille samfund bestående af amazonas indianere – her går vi ombord en motorbåd og sejler af Tambopatafloden, ca. en halv time, til vores lodge. Frokosten serveres under sejlturen.

Den første aktivitet består af bueskydning med traditionel bue og pil. Efter en overbevisende demonstration, får vi selv mulighed for, at prøve kræfter med denne kundskab. Om aftenen tager vi ud på floden med lommelygter og kigger efter blandt andet kaimanenes øjne langs floden. Lydene og indtrykkene fra den tropiske junglenat er intense og er vi heldige, da ser vi både kaimaner og andre nataktive dyr. (M | F | A)

Efter morgenmaden tager vi til søen ’Lago Tres Chimbadas’. Turen starter med en bådtur på ca. en halv time, for derefter at fortsætte til fods ca. 25 minutter gennem junglen. Ved ankomsten har vi en uovertruffen udsigt over søen, der er omgivet af de karakteristiske aguajepalmer. Ombord på en katamaran flyder vi stille hen langs søen, hvor vi har mulighed for at se en del af den fauna holder til ved søerne. Herunder den særegne hoatzin (fasanlignende regnskovsfugl), papegøjer, aber og den truede kæmpeodder, pteronoura brasilienses.  På tilbageturen passerer vi et skjulested, hvorfra vi har mulighed for et sjældent syn, at farverige papegøjer og andre smukke fuglearter, der spiser det saltholdige ler på en klippeskrænt. Retur ved Ñape Lodge nyder vi en lækker og forfriskende drik og der er mulighed for at slappe lidt af og nyde synet af regnskoven fra hængekøjen på dit værelse. Lidt senere tager vi til Ñape Botanical Garden, som er en have med planter med medicinsk virkning. Efter aftensmaden spadserer vi en tur for at lede efter insekter, padder, taranteller, flagermus og andre nataktive fugle og dyr, mens vi lytter til de forskellige lyde i tropenatten. (M | F | A)

Vi spiser en tidlig morgenmad og tager efterfølgende afsted mod Puerto Maldonado. Vi henter vores bagage på Ñape Lodges kontor og fortsætter derefter til Puerto Maldonados lufthavn. Vi flyver til Lima og transporteres til hotellet. (M | A)

 

Vores guide vil møde os på hotellet og vil transportere os til det lokale marked hvor vores hovedfokus vil være på den friske fisk. Her vil vi have muligheden for at se de mange forskellige produkter, som det generøse peruvianske hav kan byde på. Vi vil derefter fortsætter vi til de rette køkkenfaciliteter for at lave den bedste ceviche i Lima. Vi vil få mulighed for at lære mere om dette symbolske måltids historie og iagttage forberedelserne af måltidet, inden vi tilbereder vores egen ceviche. Efter denne restaurantoplevelse, vender vi tilbage til hotellet. Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter. (M|F)

Ankomst til Danmark og tak fordi I valgte at rejse med os til Peru med Nazca, Inkastien og Amazonas. På godt gensyn!

 

Personale

 • Engelsktalende lokalguide

 • Professionelle, dygtige buschauffører.

 • Bærere til at bære campingudstyr (telte, mad og underöag på Inkastien)

Overnatning

Alle hoteller vi bruger er mindst 4 & 5-stjernet klasse eller tilsvarende. Hvis nogen af hotellerne ikke er tilgængelige på rejsetidspunktet, booker vi et andet hotel af tilsvarende eller bedre standard.

 • 01 nat på Sol de Oro Miraflores, Lima  5* (med spa og pool)

 • 01 nat på Hotel Aranwa, Paracas  4* (med pool, fitness og spa)

 • 01 nat på Hotel Marojo, Nazca  4*   (med pool)

 • 02 nætter på Hotel Boutique Katari, Arequipa  4* (med Spa)

 • 01 nat på Hotel Colca Lodge Spa, Colca  4* (med Spa og varme kilder)

 • 02 nat på Hotel Sonesta Posada del Inca Puno, Puno  4*

 • 04 nætter på Hotel San Agustin Eldorado, Cusco  4*

 • 03 nætter på Inkastien tur i telt

 • 02 nætter på Ñape Lodge (Jungle Lodge)

 • 01 nat på Hotel Casa Andina Premium Miraflores, Lima  5* (med spa og pool)

Følgende udflugtspakke er inkluderet (Entréer til omtalte seværdigheder)

 • Lima byrundtur

 • Sejltur til Ballestas øerne

 • Flyvetur over Nazca Linjer

 • Arequipa byrundtur

 • Tur til Colca Canyon

 • Titicaca søen heldagstur

 • Turistbus Puno – Cusco

 • Cusco byrundtur

 • 4-dages trekking tur til Inkastien og Machu Picchu

 • 3 dages guidede jungleture i Amazonas (Tambopata National Reserve)

Fly & Transport

 • Internationale flyrejser fra København/Ålborg/Billund - Lima og retur. (alle lufthavnsskatter)

 • Indenrigsfly Cusco til Puerto Maldonado og Puerto Maldonado til Lima.

 • Turistbus fra Lima til Pisco

 • Turisbus fra Pisco til Nazca

 • Turistbus fra Nazca til Arequipa

 • Turistbus fra Colca til Puno og fra Puno til Cusco

 • Bådtransport på Titicaca-søen

 • Toget til og fra Aguas Calientes

 • Privat transfer til og fra lufthavnen/hotel

Måltider: Hvis du har særlige kostbehov eller foretrækker vegetar mad, bedes du angive dette ved bestilling af turen.

 • 18 x overnatninger inkl. morgenmad.

 • 11 x frokost (dag 3,6,8,9,11,12,13,14,16,17 & 19)

 • 08 x aftensmad (dag 4,5,11,12,13,16,17 & 18)

Rejsegaranti:

Rejsegaranti hos Rejsegarantifonden. Medlemsnummer: 2717      

 

Trekkingskala: T3 Krævende Mountain Trekking.

 

 • Denne tur er ret krævende og stiller krav om god fysisk form hos deltagerne.

 • Indgange til Inkastien er begrænset til kun – 500 entreer per dag inkl. guider og bærere. Vi kan desværre ikke garantere en plads før første delbetaling er gennemført!

 • Vi anbefaler, at man booker turen 6-8 måneder i forvejen. Tag kontakt for information om entreer.

´

 • Pris per person med i dobbeltværelse: 36.500 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse: 5.320 kr.

 

 • Fly med American Airlines, Air France eller KLM tur og retur fra Aalborg, Bllund eller København til Lima inkluderet.
 • Det er muligt at vandre ad Inkastien til Machu Picchu hele året, undtagen februar måned, men den bedste trekkingsæson er fra     april til november. I denne periode anbefaler vi at booke minimum 5-6 måneder i forvejen, da tilladelserne hurtigt bliver udsolgt. Vi kan i stedet tilbyde Salkantay trekket på 5 dage til samme pris. Rundrejsen bliver derved 1 dag længere.
 • Alle flyskatter og afgifter er også inkluderet.

 

Relaterede rejser