Perus Højdepunkter, inkl. fly - 14 dage

Pris fra: 22600 KR

Denne rundrejse i Peru er to uger lang og kommer hele vejen rundt om landets største og mest bemærkelsesværdige attraktioner. Den begynder i Lima med bytur der fører dig ind i tiden op til, under og efter inkariget og den spanske koloniperiode. Herefter kører du sydpå til vulkanområdet omkring den hvide by, Arequipa. Besøget i verdens dybeste kløft, Colca, er svimlende på alle måder og vil med stor sandsynlighed give dig mulighed for på klods hold at se kondorer. Så går turen videre sydpå til Titicaca-søen, der officielt er verdens højeste kommercielt sejlbare sø i 3.800 meters højde. Hovedbyen Cusco er ét stort åbent museum og du oplever herudover også attraktioner i dalen samt den spektakulære togtur til den forsvundne landsby, Machu Picchu. På sidstedagen tilbage i Lima vil du besøge et lokalt marked og spise på en udsøgt ceviche-restaurant. Her vil du få serveret råmarineret fisk og skaldyr – Perus nationalret.

Afrejse fra Danmark og ankomst i Limas Internationale lufthavn, Jorge Chavez, samme dag. Her vil du blive mødt af en repræsentant, som vil bringe dig til hotellet i Miraflores. Turen fra lufthavnen til hotellet, tager ca. 40 min og vores repræsentant vil undervejs give informationer om din tur og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende din rejse. Eftermiddagen/aftenen er til fri afbenyttelse. I Miraflores er der masser af gode restauranter, barer og shopping muligheder.

Vi benytter formiddagen til en rundtur i det centrale Lima, hvis koloniale arkitektur er et imponerende syn. I denne del af byen ligger præsidentpaladset, Perus ældste katedral og San Francisco kirken med sine berømte katakomber. Eftermiddagen bliver brugt på Museo Larco Herrera, hvor vi bliver taget med på en rejse gennem 3000 år af Perus historie ved hjælp af en samling af kunst og hverdagsgenstande fra landets imponerende og forskelligartede indianerkulturer. Museet har en af de rigeste samlinger af præcolombiansk kunst.

I Museo Larco Herrera ser vi smukke tekstiler fra paracaskulturen, keramik fra chimu, nazca- og pachacamackulturerne, samt mange interessante artefakter fra inkafolkets storhedstid. De smukke genstande lavet af ler og som stammer fra mochicakulturen, vækker sikkert størst beundring sammen med guldgenstandene fra både inkaerne og civilisationerne før inkatiden. Den sene eftermiddag og aften vil være til fri disposition. (M | F)

Denne morgen er der afgang til Lima lufthavn, hvor du vil flyve til den elegante koloniale by Arequipa, som er kendt som ”Den Hvide By”. Efter ankomst til hotellet, vil vi tage på byrundtur i denne specielle by, som nærmest udelukkende er bygget af hvide vulkanske sten. Beliggende næsten 2400m over havets overflade giver de snedækkede vulkaner El Misti (5822m), Chachani (6057m) og Pichu-Pichu (5669m) byen en meget speciel atmosfære. Efter at have besøgt det smukke torv og katedralen, besøger vi Arequipas mest kendte attraktion, Santa Catalina klosteret, hvor mere end 400 nonner engang boede. Vi besøger Yanahuara pladsen, hvor du kan tage billeder af Arequipas vulkanske og særegne omgivelser, før vi vender tilbage til vores hotel. (M | A)

Vi starter tidligt denne morgen med at checke ud af vores hotel, hvor du så bliver hentet og kørt til Colca Canyon. Vi krydser et spektakulært højt område, Altiplano, som er mere end 4000m over havets overflade. Langs ruten passerer vi små landsbyer, og der er mulighed for, at vi får lokale hyrder med deres lamaer og alpacaer at se. Byen Chivay, som ligger 3633m over havets overflade, fungerer som indgangen til Colca Canyon. To spektakulære vulkaner, den meget aktive Sabancaya og den enorme Ampato (6288m), dominerer landskabet rundt om byen. Efter en lang bustur tager vi til Chivays varme termiske bade for at blødgøre ømme muskler. (M | F)

Fra morgenstunden tager vi til Cruz del Condor, et storslået udsigtspunkt over en af de dybeste dele af Colca Canyon. Hvis vi er heldige, er dette et glimrende sted at se kondorer, verdens største flyvende fugl med vingefang på op til 3m. Efter denne unikke naturoplevelse, tager vi en kort gåtur i dalen for at iagttage de gamle landbrugsterrasser, der har været i brug i bjergene i århundreder. Vi vender dernæst tilbage til hotellet for at spise frokost og tager så videre med bus til Puno, som ligger ved bredden af den højtliggende sø, Titicaca, i knap 4000m højde. Det er verdens højest beliggende og største navigerbare sø. (M | A)

I dag har vi en spændende heldagstur på søen. Først besøger vi Uros-stammen i deres landsby, hvor huse og både er bygget af sivene fra søen. Vi bruger tid sammen med Uros-folket, som har overlevet på en kombination af jagt og fiskeri. Dernæst sejler vi videre og ankommer til den fredelige ø, Amantani, hvor vi vil tilbringe tid med de lokale for at få et indblik i deres levemåde og kultur. Guiden tager os med på en kort gåtur, hvor vi kommer op på det højeste punkt på øen. Her er der en fantastisk udsigt ud over Titicacasøen. Midt på eftermiddagen bliver vi hentet igen og sejlet tilbage til Puno. (M | F)

I dag har vi en lang, men oplevelsesrig rejse foran os. Vi krydser Altiplano-området til Cusco, som er den formelle hovedstad i inkariget og i dag en elegant, blomstrende multi-kulturel by. Undervejs gør vi nogle stop ved de smukke monumenter langs ruten og beundrer udsigten fra La Raya, som er det højeste punkt på vores rute. Når vi kommer til Raqchi, besøger vi ruinerne af templet Viracocha, en af inkaernes mest hellige steder. Ved ankomst til Cusco, checker vi ind på vores hotel, før der gives en kort introduktion til byen og de følgende dages oplevelser. Om aftenen kan man vælge at udforske byen og dens gode restauranter. (M | F)

Om formiddagen kan du frit slappe af og udforske Cusco i dit eget tempo. Om eftermiddagen vil en lokal guide møde dig på hotellet og tage dig med på en rundtur i Cusco og dens omgivelser. Vi besøger katedralen Santo Domingo på den centrale plaza og Koricancha – det storslåede Soltempel, som er bygget uden hjælp af mørtel, men hvor hver enkelt sten passer perfekt ind. Vi fortsætter til Sacsayhuaman, som har en smuk beliggenhed med udsigt over Cuzco. Sacsayhuaman er ganske imponerende med dens vægge bygget af udskårne sten, hvoraf den største vejer mere end 125 tons. Vi forlader Sacsayhuaman og besøger de velbevarede inka-steder, Quenco, Puka Pukara og Tambo Machay. Herefter vender vi tilbage til vores hotel. Aftenen er til fri disposition. (M)

I dag tager vi til Den Hellige Dal. På vejen besøger vi byen Pisac, som er kendt for sine indianermarkeder. Der er mulighed for at købe alt fra peruvianske uldsweatere og musikinstrumenter til malerier, vævninger og smykker. Efter frokost fortsætter vi til Ollantaytambo, en anden charmerende landsby i hjertet af dalen. Denne by anses for en åben museumsby, idet alle indbyggere fastholder de gamle traditioner og love, som er overleveret gennem deres forfædre. På vejen tilbage til Cusco, stopper vi ved den kønne landsby Chinchero, hvor vi ser det centrale torv, den lokale kirke og markedet. (M | F)

Tidligt om morgenen, kører vi til togstationen i Cusco til Aguas Calientes, som er en lille by placeret i regnskoven ved de spektakulære ruiner i inkabyen, Machu Picchu. Undervejs serveres morgenmad og vores guide vil fortælle om de unikke seværdigheder, vi kører forbi. Ved ankomsten i Aguas Calientes bliver vi kørt til vores hotel. (M | F)

Vi kører tidligt med bus det sidste stykke fra Aguas Calientes til turens højdepunkt: det fantastiske Machu Picchu. Landskabet er enestående med sit højeste bjerg på 2380m, som er omgivet af tågeregnskove. Machu Picchu består af smalle terrasser på stejle sider af bjerget og byen er inddelt i områder med begravelsespladser, fængsler, små beboelser og templer. Efter en guidet rundvisning, får du tid til at udforske området på egen hånd. Der er mulighed for at gå ad den meget stejle sti og op til toppen af Huayna Picchu bjerget, som ligger ved siden af Machu Picchu. Fra toppen er der en ubeskrivelig udsigt over ruinerne og Urubambadalen. Du vender tilbage til Aguas Calientes, hvor vi tager toget tilbage sidst på eftermiddagen. (M)

Denne dag er der rejse fra Cusco lufthavn til Lima, hvor vi har en sidste overnatning. Det er muligt at gøre de sidste indkøb, besøge museer eller bare slappe af ved hotellets swimmingpool. (M | A)

Vores guide vil møde os på hotellet og vil transportere os til det lokale marked hvor vores hovedfokus vil være på den friske fisk. Her vil vi have muligheden for at se de mange forskellige produkter, som det generøse peruvianske hav kan byde på. Vi vil derefter besøge en anerkendt og prisbelønnet kok, Hr. Luis Cordero, for at lave den bedste ceviche i Lima. Vi vil få mulighed for at besøge og se hans køkken, lære mere om historien omkring dette symbolske måltid og iagttage tilberedelsen af vores egen ceviche. Efter besøget på markedet og restauranten, vender vi tilbage til hotellet. Om eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter. (M | F)

Ankomst hjem og Tak for rejse til Perus højdepunkter med Machete Tours.

 • Afrejsegaranti hver dag året rundt, med daglige afgange
 • Individuel rundrejse i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider
Personale
 • Engelsktalende lokalguide
 • Professionelle, dygtige buschauffører.
Overnatning
 • Alle hoteller er mindst 3,4,5-stjernet i turistklasse eller tilsvarende. Hvis nogle af hotellerne ikke er tilgængelige på rejsetidspunktet, booker vi et andet hotel af tilsvarende eller bedre standard.
 • 02 nætter på Hotel San Agustin Exclusive, Lima 4*
 • 01 nat på Hotel Katari, Arequipa 4* (med Spa)
 • 01 nat på Hotel Casa Andina, Colca 3*
 • 02 nat på Hotel Sonesta Posada Titicaca, Puno 4*
 • 04 nætter på Hotel San Agustin Plaza, Cusco 4*
 • 01 nat på Hotel Taypikala, Machu Picchu 4*
 • 01 nat på Hotel Casa Andina Private Collection, Lima 5* (med Spa og pool)
Entréer til omtalte seværdigheder er inkluderet
 • Heldags byrundtur i Lima med Larco Herrera Museet
 • Halvdags byrundtur i Arequipa med Santa Catalina klosteret
 • 2 dages Colca Canyon tur med termiske bade, vandretur og udkig efter kondorer
 • Heldagstur på Titicaca søen med øerne Uros og Amantani
 • Turistbus Puno – Cusco og besøge La Raya Pass og Raqchi tempel
 • Halvdags byrundtur i Cusco og nærliggende omgivelser
 • Heldagstur til Inkaernes hellige dal med Pisac, Ollantaytambo og Chincheros
 • 2 dage tur til Machu Picchu med tog t/r og engelsktalende guide
 • Ceviche smagning
Flyrejser
 • Flyrejse fra København/Ålborg/Billund til Lima med flyskift undervejs t/r med KLM og alle lufthavnsskatter inkluderet
 • 2 indenrigsstrækninger: Lima til Arequipa og Cusco til Lima
Transport
 • Turist bus fra Colca til Puno og fra Puno til Cusco.
 • Båd transport på Titicaca-søen
 • Vistadome class toget t/r
 • Alle transfers til og fra lufthavne i privat service med engelsktalende guide og chauffør
Måltider
 • Hvis du har særlige kostbehov eller foretrækker vegetar mad, bedes du angive dette ved bestilling af turen.
 • 12 x overnatninger inkl. morgenmad
 •   7 x frokost (dag 2,4,6,7,9,10 og 13)
 •   3 x aftensmad (dag 3,5 og 12)
Rejsegaranti hos Rejsegarantifonden nummer: REG. NR. 2717
  Ikke Inkluderet
 • Rejseforsikring er ikke inkluderet – en god police, der omfatter alle tur aktiviteter og mulige sundhedsmæssige nødsituationer kan varmt anbefales og bør betragtes som en prioritet
 • Drikkepenge til personalet er generelt forventet i Peru, men ikke tvungent
 • Måltider som ikke er specificeret i programmet
 • Alkoholiske drikke
 • Pris per person i dobbeltværelse: Fra kr. 22,600
 • Tillæg for enkeltværelse: kr. 3,440
 
 • Hvis du ønsker at forlænge rejsen med en tidligere udrejse eller senere hjemrejse, kan dette arrangeres. Der er  også mulighed for opgradering af hoteller mod tillæg, hvis dette ønskes. Kontakt os for mere information og priser.
 • Denne rejse kan kombineres med andre rejser, du kan også vælge tidligere ankomst eller senere hjemkomst. Fly med American Airlines, Air France eller KLM tur og retur fra Ålborg, Billund eller København til Lima inkluderet.
 • Det er muligt at vandre af Inkastien til Machu Picchu hele året, undtagen februar måned, men den bedste trekking sæson er fra april til november. I denne periode anbefaler vi at booke minimum 5-6 måneder i forvejen, da tilladelserne hurtigt bliver udsolgt. Vi kan i stedet tilbyde Salkantay trekket på 5 dage til samme pris. Rundrejsen bliver der ved 1 dag længere.
   

Relaterede rejser