Perus Højdepunkter, inkl. fly. Komfort klasse - 14 dage

Pris fra: 27600 KR

På denne 2 ugers rundrejse i Peru kommer du rundt om landets største og mest bemærkelsesværdige attraktioner i små gruppeture og i noget turer med privat tur med egen guide som ingår i prisen. Rejsen begynder i Lima, den spanske vicekonges hovedstad, hvor vi på en bytur føres tilbage til kolonitiden og videre tilbage til perioderne under og før Inkariget på Museo Larco. På turen rejser vi også til de sydlige vulkanområde omkring Arequipa, ’den hvide by’ og besøger verdens dybeste kløft, Colca Canyon. Svimlende på alle måder og med stor sandsynlighed for på klods hold at iagttage kondorer, der svæver på morgenens varme opvinde. Herfra går turen til Titicacasøen og de flydende øer Los Uros. Verdensarvsbyen Cusco, Inkarigets gamle hovedstad, er ét stort åbent museum og samtidigt udgangspunkt  for vores yderligere udforskning af området, Inkaernes Hellige Dal og den spektakulære tur til et af verdens 7 nye vidundere, Machu Picchu. På sidste dag i Lima besøger vi et lokalt fiskemarked og fortsætter til en af Limas udsøgte fiskerestauranter, hvor vi ser tilberedelsen og efterfølgende spiser Perus nationalret cevicheAlle hoteller er mindst 4 & 5-stjernet i komfort-klasse.

Afrejse fra Danmark og ankomst til Limas internationale lufthavn, Jorge Chavez. Her bliver du mødt af en af vores repræsentanter og kørt til dit hotel i Miraflores. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 40 min. Miraflores er et behageligt område i Lima, som er let at finde rundt i. Der er masser af gode restauranter, barer og faciliteter. Fra shoppingcenteret Larcomar er der en fantastisk udsigt over Stillehavet og Limas vilde kystlinje. Aftenen er fri til at slappe af eller gå rundt i området efter behag.

Vi benytter formiddagen til en rundtur i det centrale Lima, hvis koloniale arkitektur er et imponerende syn. I denne del af byen ligger præsidentpaladset, Perus ældste katedral og San Francisco kirken med sine berømte katakomber. Eftermiddagen bliver brugt på Museo Larco Herrera, hvor vi bliver taget med på en rejse gennem 3000 år af Perus historie ved hjælp af en samling af kunst og hverdagsgenstande fra landets imponerende og forskelligartede indianerkulturer. Museet har en af de rigeste samlinger af præcolombiansk kunst. I Museo Larco Herrera ser du smukke tekstiler fra Paracaskulturen, keramik fra Chimu, Nazca- og Pachacamackulturerne, samt mange interessante artefakter fra inkafolkets storhedstid. De smukke lergenstande fra mochicakulturen vækker sikkert også stor beundring sammen med guldgenstandene fra både inkaerne og civilisationerne før inkatiden. Den sene eftermiddag og aften vil være til fri disposition. (M | F)

 

Denne morgen er der afgang til Lima lufthavn, hvorfra flyturen går Arequipa. Denne elegante by er grundlagt i kolonitiden og bliver ofte refereret til, som den ”Den Hvide By”. Efter ankomst til hotellet tager vi på byrundtur. Denne specielle peruanske by er næsten udelukkende er bygget af hvide vulkanske sten. Beliggende næsten 2400m over havets overflade giver de snedækkede vulkaner Misti (5822m), Chachani (6057m) og Pichu-Pichu (5669m) byen en meget speciel atmosfære. Efter at have besøgt det smukke torv og katedralen fortsætter byturen til Arequipas mest kendte attraktion, Santa Catalina klosteret. Dette farvestrålende kloster blev grundlagt i år 1579 og har i perioder huset mindst 400 novicer og nonner. Herefter går turen til Yanahuara pladsen, hvor du kan tage billeder af Arequipas vulkaner og særegne omgivelser, før vi vender tilbage til hotellet. (M | A)

Efter en tidlig morgenmad og check-ud fra hotellet, bliver du hentet for at blive kørt til Colca Canyon. Turen går op over den vidtstrakte bjergslette, Altiplanoen, der ligger i mere end 4000m højde over havet. Langs ruten passerer vi små bygder og landsbyer, hvor vi får små glimt af det traditionelle hverdagsliv i området. Undervejs vil vi også flere steder se flokke af alpakaer og lamaer fulgt af deres hyrder. To spektakulære vulkaner, den aktive Sabancaya og den enorme Ampato (6288m) dominerer landskabet rundt om byen Chivay. Byen der fungerer som indgangen til Colca Canyon ligger 3633m over havets overflade. Efter en lang bustur, tager vi til Chivays varme termiske bade for at blødgøre krop og sjæl. (M | F)

Fra morgenstunden tager vi til Cruz del Condor, et storslået udsigtspunkt over kløften og en af de dybeste dele af Colca Canyon. Dette er et glimrende sted at se kondorer, verdens største flyvende fugl med et vingefang på op til 3m. Et naturen og heldet med os, da kan vi efter en unik naturoplevelse fortsætte på en kort gåtur langs kløften, hvor vi kan iagttage de gamle landbrugsterrasser, der har været i brug i bjergene i århundreder. Vi vender dernæst tilbage til hotellet for at spise frokost. Herfra tager vi så videre med bus til Puno, som ligger midt i Andesbjergene ved bredden af verdens højest beliggende navigerbare sø, Titicaca, i knap 4000m højde. (M | A)

Denne spændende dag er der heldagstur på Titicacasøen. Fra havnen sejles ud til første stop ved Uros-folket. Los Uros er et flydende samfund, hvor huse og både er bygget af sivene fra søen. Vi går i land på en af de flydende bygder og ser os rundt ved Uros-folket, som har overlevet på en kombination af jagt og fiskeri. Dernæst sejler vi videre og ankommer til den fredelige ø, Amantani. Vi ser os rundt på øen og hos de lokale, og får et lille indblik i deres levemåde og kultur. Guiden tager os desuden med på en gåtur til øens højeste punkt. Her er der en fantastisk udsigt ud over øen og Titicacasøen. Midt på eftermiddagen bliver vi hentet igen og sejlet tilbage til Puno. (M | F)

I dag har vi en lang, men oplevelsesrig rejse foran os. Vi kører videre over Altiplano-området til Cusco, det gamle Inkariges hovedstad og i dag en elegant, blomstrende kulturby. Undervejs gør vi stop ved nogle af de seværdige steder langs ruten. Vi stopper og nyder udsigten fra La Raya, det højeste punkt på vores rute og fortsætter derefter til Raqchi. Her besøger vi ruinerne af templet Viracocha, et af inkaernes mest hellige steder. Senere ved ankomst til Cusco, checker vi ind på vores hotel og mødes til en kort introduktion til byen og de følgende dages oplevelser. Aftenen er til fri disposition til fx at udforske byen og dens gode cafeer og restauranter. (M | F)

Denne formiddag kan du udforske Cusco på egen hånd. Om eftermiddagen vil en lokal guide møde dig på hotellet og tage dig med på en rundtur i Cusco og dens omgivelser. Turen går forbi byens mest imponerende monumenter, som sættes i kontekst til de ødelæggende begivenheder, der fandt sted i det 16. århundrede, da to af verdens mægtige kulturer kolliderede. Vi besøger katedralen Santo Domingo og Koricancha, der er det storslåede Soltempel fra inkatiden, hvor noget af det fineste inkamurværk findes. Vi fortsætter til det ceremonielle center, Sacsayhuamán, som ligger prægtigt over Cusco med udsigt over dalen. Hvert år fejres Quechua-festivalen Inti Raymi ved en fabelagtig fremvisning af den oprindelige kultur på dette sted i juni måned. Men året rundt fascineres man af stedet, dets historie og konstruktion. Sacsayhuaman er ganske simpelt imponerende med dens vægge bygget af udskårne sten, hvoraf den største vejer mere end 125 tons. Helt sikkert værd at se! Vi tager fra Sacsayhuamán og besøger derefter de velbevarede inkasteder Quenco, Puka Pukará og templet Tambo Machay. Efter en tur på 4½ til 5 timer kommer vi tilbage til vores hotel. Aftenen er fri til at slappe af eller på egen hånd opleve bylivet med barer, cafeer og de mange restauranter. (M)

I dag skal vi på tur langs Urubamba-floden og i Inkaernes Hellige Dal. Vi tager fra Cusco med bus og kører gennem bjergene, som skiller Cusco fra dette fascinerende midtpunkt for Quechua-kulturen. Egnen her er landlig. Lokale landmænd lever stort set, som de har gjort i århundreder. På turen fra Cusco kommer de fantastiske tinder over Urubamba-bjergområdet til syne – taggede og snedækkede rejser de sig et godt stykke over 5000m. Disse bjerge betragtedes og betragtes af de lokale stadig som Apus (guder). Vi besøger markedsbyen Pisac, kendt for sit markedsområde samt sit imponerende inkafort. Efter frokost fortsætter vi til Ollantaytambo, som er endnu en charmerende landsby i hjertet af dalen. Landsbyen er som et stykke levende kulturhistorie, idet næsten alle indbyggere fastholder de gamle traditioner og love, som er overleveret gennem deres forfædre. Inkaterrasserne over byen var sted for et historisk slag under Manco Incas berømte opstand mod de spanske styrker. På vejen tilbage til Cusco stopper vi ved en anden traditionsrig by, Chinchero, hvor vi ser det centrale torv, den lokale kirke og markedet. (M | F)

Tidligt om morgenen kører vi til togstationen i Cusco og tager toget til Aguas Calientes, som er en lille by beliggende nedenfor Inkabyen, Machu Picchu. Undervejs serveres morgenmad og vores guide vil fortælle om de unikke seværdigheder, vi kører forbi langs Urubambafloden, som slanger sig gennem en imponerende kløft på dens vej til Amazonbækkenet. Til alle sider er vi omgivet af stejle bjergtinder og tiltagende frodig vegetation. Vi ankommer til Aguas Calientes, hvor du bliver transporteret til dit hotel. Denne eftermiddag er fri til at udforske byens butikker og små markeder. Du kan også besøge de termiske bade, som byen oprindeligt er opkaldt efter. (M | F)

Vi starter tidligt med en 25 minutters tur fra Aguas Calientes til det sagnomspundne citadel Machu Picchu. Stedet spreder sig over en relativ flad bjergtop mere end 2300m over havets overflade. Udsigten her er fantastisk hele vejen rundt med bjergskråninger dækket af tågeskov og flere steder snedækkede bjergtoppe i det fjerne. Dette sted var sunket hen i glemsel indtil Yale-professor og opdagelsesrejsende Hiram Bingham genfandt det på en arkæologisk ekspedition i 1911. Vi starter med en guidet rundtur på ca. 2 timer. Formålet med Machu Picchu er på mange måder fortsat et mysterium, men i løbet af denne tur, bliver vi præsenteret for de vigtigste bygninger og pladser i området, Machu Picchus historiske baggrund og de hypoteser man indtil videre har om, hvad Machu Picchu har været brugt til.

Efter den guidede tur er der tid til at gå rundt på egen hånd. Skulle der være energi til det, så er det mulighed for at undersøge andre mindre ruiner på Machu Picchu området, eller gå lidt tilbage ad Inkastien mod Solporten. Vi kommer tilbage til Aguas Calientes, hvorfra vi senere om eftermiddagen tager tilbage til Cusco. Vi ankommer tidlig aften, og bliver kørt tilbage til hotellet. Herefter er aftenen til fri disposition. (M)

Denne dag er der rejse fra Cusco lufthavn til Lima og turens sidste overnatning. Her er det muligt at gøre de sidste indkøb, besøge endnu et af byens museer eller bare slappe af ved hotellets swimmingpool. Aftenen er til fri disposition. (M | A)

Vores guide vil møde os på hotellet og derfra transportere os til det lokale marked hvor vores hovedfokus vil være på den friske fisk. Her vil vi have muligheden for at se de mange forskellige fisk og skaldyr, som det generøse peruvianske hav kan byde på. Vi vil derefter fortsætter vi til de rette køkkenfaciliteter for at lave den bedste ceviche i Lima. Vi vil få mulighed for at lære mere om dette symbolske måltids historie og iagttage forberedelserne af måltidet, inden vi tilbereder vores egen ceviche. Efter denne restaurantoplevelse, vender vi tilbage til hotellet.Efter besøget på restauranten vender vi tilbage til hotellet. Om eftermiddagen er der afhentning på hotellet for at køre til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter. (M | F)

 

Ankomst til Danmark og tak fordi I valgte at rejse til Peru med Machete Tours. På godt gensyn!

Personale
 • Engelsktalende lokalguide
 • Professionelle, dygtige buschauffører.
Overnatning
 • Alle hoteller er mindst 4 & 5-stjernet i komfort-klasse eller tilsvarende. Hvis nogle af hotellerne ikke er tilgængelige på rejsetidspunktet, booker vi et andet hotel af tilsvarende eller bedre standard.
 • 02 nætter på Hotel Sol de Oro, Lima 5* (med gym, spa & pool)
 • 01 nat på Hotel Katari, Arequipa 4* (med Spa)
 • 01 nat på Hotel Colca Lodge & Spa, Colca 4*  (med spa & pool)
 • 02 nat på Hotel Sonesta Posada Titicaca, Puno 4*
 • 04 nætter på Hotel San Agustin Plaza, Cusco 4*
 • 01 nat på Hotel El Mapi, Machu Picchu 4* (med spa)
 • 01 nat på Hotel Casa Andina Premium, Lima 5* (med gym, spa & pool)
Entréer til omtalte seværdigheder er inkluderet
 • Heldags byrundtur i Lima med Larco Herrera Museet (privat tur med egen guide)
 • Halvdags byrundtur i Arequipa med Santa Catalina klosteret (privat tur med egen guide)
 • 2 dages Colca Canyon tur med termiske bade, vandretur og udkig efter kondorer (små gruppeture)
 • Heldagstur på Titicaca søen med øerne Uros og Amantani (små gruppeture)
 • Turistbus Puno – Cusco og besøge La Raya Pass og Raqchi tempel
 • Halvdags byrundtur i Cusco og nærliggende omgivelser (privat tur med egen guide)
 • Heldagstur til Inkaernes hellige dal med Pisac og Ollantaytambo (små gruppeture)
 • 2 dage tur til Machu Picchu med tog t/r og engelsktalende guide (privat tur med egen guide i Machu Picchu)
 • Ceviche smagning (små gruppeture)
Flyrejser
 • Flyrejse fra København/Ålborg/Billund til Lima med flyskift undervejs t/r med KLM og alle lufthavnsskatter inkluderet
 • 2 indenrigsstrækninger: Lima til Arequipa og Cusco til Lima
Transport
 • Turist bus fra Colca til Puno og fra Puno til Cusco.
 • Båd transport på Titicaca-søen
 • Vistadome class toget t/r
 • Alle transfers til og fra lufthavne i privat service med engelsktalende guide og chauffør
Måltider
 • Hvis du har særlige kostbehov eller foretrækker vegetar mad, bedes du angive dette ved bestilling af turen.
 • 12 x overnatninger inkl. morgenmad
 •   7 x frokost (dag 2,4,6,7,9,10 og 13)
 •   3 x aftensmad (dag 3,5 og 12)
 

Rejsegaranti hos Rejsegarantifonden nummer: Reg. nr. 2717  

  Ikke Inkluderet
 • Rejseforsikring er ikke inkluderet – en god police, der omfatter alle tur aktiviteter og mulige sundhedsmæssige nødsituationer kan varmt anbefales og bør betragtes som en prioritet
 • Drikkepenge til personalet er generelt forventet i Peru, men ikke tvungent
 • Måltider som ikke er specificeret i programmet
 • Alkoholiske drikke
 • Pris per person i dobbeltværelse: Fra kr. 27 600
 • Tillæg for enkeltværelse: kr. 4 100

 

 • Hvis du ønsker at forlænge rejsen med en tidligere udrejse eller senere hjemrejse, kan dette arrangeres. Der er  også mulighed for opgradering af hoteller mod tillæg, hvis dette ønskes. Kontakt os for mere information og priser.
 • Denne rejse kan kombineres med andre rejser, du kan også vælge tidligere ankomst eller senere hjemkomst. Fly med American Airlines, Air France eller KLM tur og retur fra Ålborg, Billund eller København til Lima inkluderet.
 • Det er muligt at vandre af Inkastien til Machu Picchu hele året, undtagen februar måned, men den bedste trekking sæson er fra april til november. I denne periode anbefaler vi at booke minimum 5-6 måneder i forvejen, da tilladelserne hurtigt bliver udsolgt. Vi kan i stedet tilbyde Salkantay trekket på 5 dage til samme pris. Rundrejsen bliver der ved 1 dag længere.
 • Afrejsegaranti hver dag året rundt, med daglige afgange
 • Individuel rundrejse i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider

   

Relaterede rejser