Tambopata Kultur og Natur (Jungle) - 4 dage

Pris fra: 3060 KR

Tambopata Naturreservat er hjemsted for bemærkelsesværdigt dyreliv som inkluderer rødmavede Acaer, 5 forskellige abearter, sorte Kaimaner (den største alligatorart som findes i Amazonas – nogle gange op ti 6m lang!), samt den smukke og truede dyreart, den brasilianske kæmpeodder. At kunne se disse dyr jage frit i deres naturlige omgivelser er virkelig en magisk oplevelse! Velkommen til junglen!

Vi mødes i Puerto Maldonados lufthavn, som ligger omkring 5 minutter fra vores kontor. Ved ankomst, har du 15-20 minutter til at pakke de mest nødvendige ting til dit ophold – din bagage vil blive opbevaret et sikkert sted. Vi fortsætter vores rejse i bus eller bil med kurs mod Infiernos lille samfund bestående af amazonas indianere – her går vi ombord en motorbåd og sejler videre i ca. 30 minutter på Tambopata flodens varme og rolige vand, frem til vores lodge – frokosten serveres under sejleturen. Efter denne afslappende bådrejse, ankommer vi til logden, hvor du får en varm velkomst af lodgens administrater. Derefter vil du få tildelt dit værelse og din guide vil fortælle dig om aktiviteterne som vil starte din jungletour.

Bueskydning workshop

Som vores første aktivitet, vil et medlem fra det lokale samfund fortælle hvordan de gamle Ese Eja folk (navnet på indianerne i Infiernosamfundet) fremstillede og brugte bue og pil til at jage efter mad til deres familier. Vi får muligheden for at afprøve denne sjove aktivitet – det kræver stor koncentration, da du skal skyde med bue fra en lang distance.

Kaimansøgning på floden:

Denne aktivitet bliver introduceret efter aftensmad – vi tager tilbage på floden i mørket, udstyret med lommelygter for at lede efter røde reflektioner fra kaimanernes øjne i floden. Hvis vi er heldige kan vi komme til at se kaimaner samt andre nataktive dyr – det er en magisk følelse at være vidne til disse dyr alene i naturen.

Tres Chimbadas Sø

Vi tager til Lago Tres Chimbadas (Three Chimbadas Lake). Først tager vi på en ca. 30 min. bådtur, for derefter at gå en tur gennem junglen i ca. 25 min. Ved ankomst, har vi en uovertruffen udsigt af søen omgivet af smukke aguaje palmer. Ombord på katamaranen, flyder vi ned ad søen, hvor vi har mulighed for at se en bred vifte af jungle fauna, såsom hoatzinen (fasanlignende regnskovsfugl), aber, papegøjer (acaer), sorte kaimaner, flydende palmer og den truede dyreart, pteronoura brasilienses (brasiliensk kæmpeodder). På tilbageturen til lodgen kommer vi forbi et papegøje fodringssted.

Parrot Clay Lick

Efter en ca. 15-minutters bådtur, ankommer vi til det hemmelig sted, hvor du kommer til at se en klippe formet af floden. Her kommer Acaerne og andre fuglearter, hver morgen for at spise saltet i leret. Acaerne begynder ceremonisk at cirkle klippeområdet – fuglene spiser saltet i ca. 20-25 minutter og tager derefter afsted igen. Det menes at saltet fra leret detoxer fuglenes frugtdiæt. Vi tager tilbage til lodgen for at nyde en lækker og forfriskende drik og du vil kunne slappe af og nyde den smukke udsigt fra dit værelse.

Ñape Botanisk Have

Vi fortsætter vores med en tour til medicinal haven som ligger meget tæt på lodgen – her vil samfundets lokale shaman fortælle os om de medicinale planter, såsom: ayahuasca, chacruna, para para, chuchuhuasi, uña de gato, ajosacha, m.fl. Disse bliver brugt og fremstillet af indbyggerne mod sygdomme, såsom: gigt, forkølelse, diabetes, feber, gastrointestinale problemer, hoste, anæmi, etc. Som en afslutning af touren, har vi mulighed for at se hvor al medicinen bliver fremstillet.

Aftenvandring

Vi tager en aften gåtur på en af lodgens stier for at lede efter insekter, padder, taranteller, flagermus og nataktive fugle, mens vi lytter til de forskellige dyrelyde – hvis vi er heldige, kan vi se nataktive pattedyr.

Mammals Clay Lick

Pattedyrene samles også omkring fodringstedet for at spise salt – de gør dette på ethvert tidspunkt på dagen eller natten og de er mere generte end fuglene og har ikke den samme rutine. Det er derfor sværere at komme til at se, selvom du venter i 24 timer. Dette fodringsted bliver besøgt af tayassu pecari (en slags vildsvin særegn for området), halsbåndnavlesvin, rådyr, agoutier, egener og tapirer.

Økologisk Frugthave

Vi tager en bådtur på ca. 15 minutter til gården i Infernosamfundet. Ejeren dyrker en bred vifte af populære og ukendte Amazonas afgrøder. I sin have, tjener næsten hver plante og træ et formål.

Vi spiser morgenmad og forbereder og pakker vores ting. Vi bliver transporteret tilbage til Puerto Maldonado med båd og bil. På Ñape Lodges kontor afhenter du din bagage og bliver kørt videre til lufthavnen.

Personale
 • Jungleture inkluderer tosproget certificerede naturlivsguider, bådførere, chauffør, kok og andet supplerende personale. Vores guider bærer førstehjælpskasser i tilfælde af nødsituationer.
Overnatning
 • Gode komfortable værelser med en-suite badeværelser, spisestue og tolkning området.
Lokale aktivitater og ture
 • Båd og katamaran sø- og flodture og vandring i regnskoven som beskrevet i programmet
Transport
 • Transfers til og fra lokale lufthavne og til Ñape Lodge
Måltider
 • Fremragende og nærende måltider vil blive tilberedt af professionelt køkkenpersonale på Ñape Lodge, ved hjælp af friske lokale råvarer, hvor det er muligt – frugt og friskfanget ferskvandsfisk er særligt gode i dette område (hvis du har specifikke kostbehov eller foretrækker vegetariske retter, angiv venligst dette, ved bestilling af turen). Se programmet for specifikke detaljer.
Reisegaranti
 • Rejsegaranti hos Rejsegarantifonden.   Reg. No. 2717   

 
Ikke Inkluderet
 • Rejseforsikring er ikke inkluderet – en god police, der omfatter alle tur aktiviteter og mulige sundhedsmæssige nødsituationer kan varmt anbefales og bør betragtes som en prioritet
 • Drikkepenge til personalet er generelt forventet i Peru, men ikke tvungent
 • Indenrigsfly, samt lufthavnsskat og afgifter forbundet, til Puerto Maldonado eller fra Puerto Maldonado
 • Måltider som ikke er specificeret i programmet
 • Alkoholiske drikke

 

 • Pris per person i dobbeltværelse: 3.060 kr.
 • Tillæg for enkeltværelse: kr. 570

Relaterede rejser